fbpx
5.7 C
Budapest
vasárnap, január 24, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A Doctor Strange írója mesélt pár szót a folytatásról

A Doctor Strange írója mesélt pár szót a folytatásról

A Doctor Strange Marvel mércével nézve szolid siker lett, de a stúdiónak ez is elég volt ahhoz, hogy rögtön berendelje a folytatást. Mivel a Doctor Strange második felvonása nagy valószínűséggel a Végtelen háború és a Bosszúállók negyedik részének eseményei után fog játszódni, ez azt jelenti, hogy a Benedict Cumberbatch által megformált karakterért nem kell annyira szorítanunk, mint egy Vasemberért, Thorért vagy Amerika Kapitányért. A Marvel egyébként azon kívül, hogy bejelentette a folytatást és annak direktorát – az első részt jegyző Scott Derrickson – nem sok infót árult el a tervezett filmről. Az első és második részt is író, Robert C. Cargill azonban mesélt pár szót a folytatás cselekményéről és a várható főgonosz(ok) személyéről is:

Annyit elárulhatok, hogy az első rész végére teljes egészében megváltozott Baron Mordo (Chiwetel Ejiofor) vissza fog térni. Hozzá pedig  Rémálom (Nightmare) is csatlakozni fog.

Cargill továbbá azt is hozzátette, hogy Mordo Rémálom tanításai miatt válik majd egyre gonoszabbá és ezzel Strange egyik legfőbb ellenségévé, akivel a továbbikban nagy tervei lesznek a készítőknek:

Mordo sokkal több, mint egy papírmasé főgonosz. Meg van benne a potenciál ahhoz, hogy egy Loki szintű ellenség váljon belőle. Legalábbis ez a célunk vele.

Bemutató dátum még nem érkezett a Doctor Strange második részéhez, de előreláthatóan 2020-2021-ben kerülhet majd a mozikba.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB