fbpx
-2.6 C
Budapest
szombat, január 16, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Djimon Hounsou lesz a Charlie angyalai remake (egyik) Bosley-ja

Djimon Hounsou lesz a Charlie angyalai remake (egyik) Bosley-ja

A jövőre érkező Charlie angyalai remake, a 70-es évek kultikus sorozatának negyedik feldolgozása lesz. Az első és második mozis feldolgozás 2001-ben és 2004-ben került bemutatásra McG rendezésében és Cameron Diaz, Lucy Liu, valamint Drew Barrymore főszereplésével. 2011-ben pedig egy TV sorozat formájában is visszatértek az angyalok. Az új remake ötlete már 2015-ben felröppent, de a forgatókönyv csak nemrég lett kész, amiben a rendező, Elizabeth Banks is besegített. A forgatás csak pár napja vette kezdetét, ezért nem meglepő, hogy még mindig csatlakoznak színészek a stábhoz. Most épp az Oscar-díjra is jelölt, Djimon Hounsou került bejelentésre, aki az egyik Bosley-t játsza majd.

A film sztorija szerint, ugyanis az új Charlie angyalai mozi nem csak egy csapat angyalra fog koncentrálni, hanem egy egész szervezetre. Ezért nem meglepő, hogy Hounson már a harmadik bejelentett színész “Bosley” szerepére, Elizabeth Banks és Patrick Stewart után. A színész ennek köszönhetően még termékenyebb évet zárhat jövőre, miután a Captain Marvel és Shazam! című filmekben is fontos szerepet kapott. A három Bosley-t alakító művész mellett, Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska is feltűnik majd, akik valószínűleg a fő angyalokat alakítják majd.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB