fbpx
-2.6 C
Budapest
szombat, január 16, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A Deadpool írói máris lerántották a leplet az egyik kimaradt jelenetről

A Deadpool írói máris lerántották a leplet az egyik kimaradt jelenetről

SPOILERES ÍRÁS!

Ahogy fentebb jeleztük az írás spoilereket tartalmaz, így csak azok olvassák el az alábbi cikkünket, akik már látták a filmet!

Habár a Deadpool második részének bemutatója még csak a napokban volt, az írok máris az egyik, DVD-n és Blu-ray-en nagy eséllyel helyet kapó kimaradt jelenetről meséltek pár szót. Aki látta a filmet tudhatja, hogy Wade nagy szerelme, Vanessa már a felvezetőben életét veszti, ezért mindenki kedvenc nagyszájú hőse mindent elkövet annak érdekében, hogy valamilyen úton módon végezzen magával. A filmben csak azt láthattuk, hogy ferobbantotta magát, de ez sem volt elég ahhoz, hogy a túlvilágra kerüljön szerelméhez. Az írópáros szerint azonban ennél jóval több halálesetet is felvettek az alkotáshoz

Valamit nagyon szerettünk volna látni a vásznon (és le is forgattuk!), ez pedig nem más volt, mint egy montázs, amiben Deadpool különböző öngyilkosságait mutattuk volna meg. Az egyik ilyen jelenetben például lefolyótisztítót ivott, egy másikban pedig egy jegesmedve ketrecébe ugrott be, ami darabokra marcangolta. A korhatár bizottság miatt ezek végül nem kerülhettek be a kész filmbe, de a DVD-n megnézhetitek majd őket.

A Deadpool 2-ben rengeteg durva és véres poént elsütött, így valóban elképzelhető, hogy egy hosszas öngyilkossági jelenetsor már túl sok lett volna a nézők nagy részének, de a DVD-n azért mi szívesen látnánk ezeket.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB