fbpx
4.7 C
Budapest
vasárnap, január 24, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A Deadpool folytatása máris rekordot döntött!

A Deadpool folytatása máris rekordot döntött!

A Fandango nevű filmes vállalat adatai szerint a Deadpool 2-re elképesztő mennyiségű elővételes jegy fogyott el 24 óra leforgása alatt. Idén eddig csak a Végtelen háborúra és Fekete Párducra adtak el több jegy elvővételben. Ami viszont még ennél is fontosabb hír, hogy ezzel máris sikerült megdöntenie egy rekordot. Eddig ugyanis egyetlen egy korhatáros filmre sem kelt el ennyi jegy a bemutató előtt, főleg nem ilyen rövid idő alatt. Az eddigi csúcstartó egyébként a Szürke ötven árnyalata volt.

Ebből az információból néhány szakember pedig már el is kezdte megtippelni, hogy mekkora összeggel fog nyitni Amerikában a Deadpool 2. Egyelőre csak egy nagyon óvatos becslésük van, amit kereken 100 millió dollárra lőttek be. Ez már csak azért is meglepő, mert az első rész 132-vel nyitott két évvel ezelőtt. A szakemberek ezt azzal magyarázták, hogy míg a Deadpool első része februárban egy igen nyugis hónapban került bemutatásra, addig a folytatást a blockbuster szezon kellős közepén küldi mozikba a stúdió. Olyan filmekkel körbevéve, mint a Végtelen háború, a Solo: Egy Star Wars-történet, A hihetetlen család 2. és a Jurassic World: Bukott Birodalom. Egy korhatáros film pedig valószínűleg nehezebben fog érvényesülni ennyi, bárki számára megtekinthető film mellett. Persze az is simán elképzelhető, hogy Mr. Pool ezúttal is meglep bennünket és olyan számokat produkál, amit leesett állakkal figyelünk majd.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB