fbpx
-3.6 C
Budapest
csütörtök, január 28, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A Deadpool egyik írója szerint Drew Goddard-nak már vannak ötletei az X-Force...

A Deadpool egyik írója szerint Drew Goddard-nak már vannak ötletei az X-Force filmhez

A Deadpool 2 bemutatóját követően sorra adják az interjúkat a film sztárjai, rendezője és írópárosa. Ma az utóbbi egyik fele, Rhett Reese  pedig azt is elárulta, hogy az X-Force film élére szerződtetett Drew Goddard-nak már van néhány ötlete, igaz személyesen még nem találkoztak, hogy ezeket megvitassák:

Sajnos még nem tudtunk leülni, mert jelen pillanatban egy másik filmmel van elfoglalva, de úgy tudom van már jó pár ötlete. Ezeket pedig leghamarabb az év vége felé tudja majd papírra vetni, akkor remélhetőleg le tudunk majd ülni átbeszélni a dolgokat, hiszen mindannyian egy univerzumon belül tevékenykedünk, ezért tudnunk kell róla, hogy mit tervez a másik fél.

Goddard számára egyébként nem idegen a szuperhős filmek világa, hiszen a Csodálatos Pókember spinoffját, a Sinister Six-et is ő írta egészen addig, amíg a Sony le nem fújta a produkciót. Továbbá a Netflix két Marvel-hez kapcsolódó sorozatában (Daredevil, The Defenders) is közreműködött íróként. Ezen felül pedig olyan filmek forgatókönyvét írta még, mint a Cloverfield, a Z világháború és a Mentőexpedíció, amiért Oscar-díjra is jelölték. Ezek alapján járjon bármi is a fejében, mi előre bizalmat szavazunk neki. Természetesen amint többet tudunk az X-Force film cselekményéről, azonnal megosztjuk veletek.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB