fbpx
15.1 C
Budapest
péntek, február 26, 2021
Kezdőlap Film Hírek David Arquette szívesen elkészítené a Sikoly 5. részét

David Arquette szívesen elkészítené a Sikoly 5. részét

Halloween tájékán szokás szerint nagyobb figyelmet kapnak a horror filmek, mint az év bármely másik napján. Az idei ünnep tájékán pedig ennek apropóján készített interjút a Slasher Radio, a Sikoly széria sztárjával, David Arquette-tel, akinek természetesen feltették azt a kérdés is, hogy benne lenne-e egy újabb felvonásban, amire a színész a következőket válaszolta:

Igen, abszolút. Szívesen elkészítenék még egy részt. Sőt, elképzeléseim szerint Wes Craven is a részese lehetne valamilyen úton módon. Egyfajta emlékállítás is lehetene felé. Szerintem igazán jó móka lenne megcsinálni. A mai napig imádok mindenkit, aki részt vett az eddigi filmekben.

A Sikoly széria több, mint 20 évvel ezelőtt, 1996-ban vette kezdetét és azonnal igazi klasszikussá vált a slasher horror műfaján belül.  Legnagyobb erénye az volt, hogy a hagyományos slasher elemek mellett, jó adag öniróniával és némi humorral is rendelkezett. Ez pedig a közönségnek is elnyerte a tetszését. Ezt bizonyította a 14 milliós büdzsé mellé társuló 173 milliós bevétel is. A folytatásokra ezek után nem kellett sokat várni és 1997-ben megérkezett a Sikoly 2, majd 2000-ben a Sikoly 3. Ez a két rész még egész szépen hozott a konyhára, de a 2011-ben bemutatott remake lázat kiforgató negyedik film már csalódást keltett 97 milliós bevételével. David Arquette-hez hasonlóan azonban mi is reménykedünk benne, hogy a stúdió lát még fantáziát ebben a franchise-ban és elkészülhet az ötödik felvonás.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB