fbpx
9.3 C
Budapest
csütörtök, január 21, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Dave Bautista szerint James Gunn kirúgása kihatással lehet a Bosszúállók 4-re is

Dave Bautista szerint James Gunn kirúgása kihatással lehet a Bosszúállók 4-re is

A James Gunn körül kialakult helyzet továbbra sem akar csillapodni és a Galaxis őrzői-filmek sztárja, Dave Bautista szerint ez akár még a Bosszúállók 4. részére is kihatással lehet. A Drax-et alakító színész egyébként éles szavakkal birálta a stúdió azután, hogy szó nélkül kirúgták jó barátját a harmadik Galaxis őrzői film éléről. Legfrissebb interjújában pedig az alábbiakat mondta:

Nos, nagyon furcsa helyzet állt elő miután elveszítettük a rendezőnket. A Galaxis őrzői Vol. 3. most nagyon lóg a levegőben és nem tudom mihez kezdenek majd vele. Emiatt pedig elképzelhető, hogy mást fognak tenni a karakteinkkel is a Bosszúállók 4-ben is, mint amit eredetileg terveztek.

De jelenleg nem tudnám megmondani pontosan mi lesz. Azt tudom, hogy a jeleneteimet leforgattam és még 2 napos utóforgason is részt vettem. Van néhány remek jelenetem, és csak reménykedni tudok, hogy benne maradnak a végső változatban is. Kiváncsi leszek mihez kezdenek a karakteinkkel.

A Galaxis őrzői Vol. 3. fontos szerepet tölt be a Marvel harmadik fázisa után következő történetek szempontjából. Hiszen a stúdió szeretne minél több, kozmikus alkotást és szereplőt bemutatani. Többek között vélhetően a harmadik Őrzők film vezetheti majd fel Adam Warlock-ot, az Eternals csapatát és valószínűleg Nova-t is. Ezek azonban most veszélybe kerülhettek, mivel Gunn foratókönyvét részben átírja a stúdió. Emiatt pedig elképzelhető, hogy az Őrzőket más irányba terelik már a Bosszúállók 4. része közben.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB