fbpx
-6.2 C
Budapest
hétfő, január 18, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Dave Bautista örülne, ha Drax saját filmet kapna, csak NE ő játssza

Dave Bautista örülne, ha Drax saját filmet kapna, csak NE ő játssza

Dave Bautista továbbra sem nyugszik! A színész többször is hangos nem tetszését fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy jelenlegi munkaadója, a Disney kirúgta jóbarátját, Jarmes Gunn-t a Galaxis őrzői című film harmadik részének rendezői székéből, miután több éves, pedofiliával és erőszak tevéssel  viccelődő Twitter bejegyzései napvilágot láttak. Bautista már az elmúlt hetekben határozottan kijelentette, hogy Gunn menesztése miatt egyre rosszabb szemmel néz a stúdióra, sőt néha egyenesen rosszul van attól, ha a közös munkára gondol. Legutóbb a pár nappal ezelőtti The Jonathan Ross Show-ban tett erre való megjegyzéseket:

Ez egy keserédes dolog számomra. Nem is, inkább teljes egészében elszomorít, ami James Gunn-nal műveltek. Egész egyszerűen kitették a szűrét és, hogy őszinte legyek, emiatt nem tudom, hogy szeretnék-e még a Disney-vel dolgozni.

Ma pedig egy újabb interjúban célozgatott arra, hogy nincsenek nagyra törő tervei a karakter eljátszását illetően, amikor azt kérdezték tőle, hogy benne lenne-e egy önálló Drax filmben:

Igazán csodálatos és szívet melengető érzés lenne tudni, hogy a családja iránti határtalan szeretete honnan is ered pontosan. Szóval támogatnám a szóló Drax filmet, de nem hinném, hogy ez bármikor is megvalósulhatna. Ennek ellenére reménykedek benne, mert ez egy olyan történet, amit a rajongók velem együtt szívesen megnéznének, de ejátszani benne a karakter nem szeretném.

Hogy pontosan hány filmre írt alá Bautista azt nem tudni, de a Bosszúállók 4-ben és a Galaxis őrzői Vol. 3.-ban még szinte biztos, hogy találkozhatunk vele, de az ilyen kijelntései után meglepődnénk rajta, ha a későbbiekben is Marvel-moziuniverzum tagja maradna.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB