fbpx
2.2 C
Budapest
szerda, január 20, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Daniel Craig megerősítette, hogy a Bond 25 lesz a következő filmje

Daniel Craig megerősítette, hogy a Bond 25 lesz a következő filmje

A színész, így már egészen biztosan visszatér a 007-es ügynök szerepében, megannyi rajongó örömére. Craig, Martin Campbell 2006-os Casino Royale-jában öltötte magára először a szmokingot. Ezután még háromszor láthattuk a vásznon James Bond-ként, a Quantum csendje, a Skyfall és a Spectre című epizódokban. Annak ellenére, hogy az utóbbi két film a széria legsikeresebbje volt, Craig elhatározta, hogy kiszáll a sorozatból. Végül azonban pár hónapja megváltoztatta a véleményét melyben nagy szerepet játszhatott egy 150 millió dolláros fizetési csekk is, amit a jubileumi, 25. filmért kap majd.

A színész felől eddig nem érkezett hivatalos megerősítés, de a napokban, ha röviden is, de megerősítette, hogy a következő filmje a Bond 25 lesz. Az Associated Press interjújában kérdezték meg tőle, hogy valóban ez lesz-e a következő projektje, mire Craig csak ennyit válaszolt: Igen! Majd megkérdezték tőle azt is, hogy mit szól ahhoz, hogy Danny Boyle rendezi majd az alkotást. Erre szintén röviden és mosolyogva ennyit mondott: Nos, majd meglátjuk, milyen lesz vele dolgozni. A 25. Bond film a tervek szerint 2019. november 8-án kerül bemutatásra, melyből többek között az is kiderül, hogyan tudott Craig és Boyle együtt dolgozni.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB