fbpx
-4.2 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Daniel Craig lesz Rian Johnson új filmjének főszereplője

Daniel Craig lesz Rian Johnson új filmjének főszereplője

A rendező és a színész a legfrissebb hírek szerint a Knives Out című filmen fognak együtt dolgozni. Rian Johnson tavaly jelentkezett a valaha volt talán legmegosztóbb Star Wars filmmel, az Utolsó Jedikkel. A nyolcadik rész után a rajongók nagy része abban reménykedett, hogy a rendezőt soha sem engedik újra Star Wars alkotás közelébe. Legnagyobb meglepetésükre azonban a Disney leszerződtette őt további három filmre, amik teljes egészében az ő ötletei alapján fognak készülni. Előtte viszont még lesz ideje lefogatni Daniel Craiggel egy misztikus krimit is.

A Knives Out konkrét történetéről nem sokat, mindössze annyit tudni, hogy Craig egy nyomozót alakít majd benne, akit felkérnek, hogy nyomozzon ki egy rejtélyes esetet. Ez önmagában nem túl eredeti, de a szakmabeliek a Rian Johnson által írt forgatókönyvet már most a rendező korábbi, Looper című filmjéhez hasonlítják, ami nem rossz alap. Azt pedig csak halkan jegyeznénk meg, hogy a stúdiók valóságos licitháborút folytattak a jogok megszerzéséért. A film forgatása elég hamar, már novemberben kezdetéz veheti és a 25. Bond film csúszása miatt Craig-nek sem kell kapkodnia, így a Knives Out nyugodtan készülhet. Habár pontos bemutató dátum még nincs, de véleményünk szerint valamikor a jövő év végén debütálhat Rian Johnson újabb, teljesen saját ötletén alapuló filmje.

 

 

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB