fbpx
15.1 C
Budapest
péntek, február 26, 2021
Kezdőlap Film Hírek Csúszik az új Hellboy film!

Csúszik az új Hellboy film!

Pokolfajzat karaktere először 2004-ben kapott élőszereplős mozifilmet, melyet a legendás mexikói rendező, Guillermo del Toro vezényelt le. A Pokolfajzat többnyire pozitív kritikákat kapott és a rajongók is elégedettek voltak a végeredménnyel, a mozipénztáraknál azonban bukott az alkotás. Ennek ellenére (a rajongók nyomásának hatására) négy évvel később mégis elkészülhetett a folytatás, ami még jobb visszajelzéseket kapott és a kasszáknál is jobban teljesített, mint elődje. Furcsa mód, a stúdió pont a relatíve nagy siker után húzta be a kéziféket és mondott nemet a trilógia záróepizódjára. Néhány éve aztán felröppent a pletyka, hogy mégis elkészülhet a harmadik Pokolfajzat mozi, Ron Perlman szereplésével.

Végül ezek alaptalannak bizonyultak, és a jogokat időközben megszerző Lionsgate, a reboot mellett döntött. A rendezői pozícióra Neil Marshall-t szerződtették, a címszerepet pedig a Stranger Things sztárjára, David Harbour-ra osztották. A premier dátumát a stúdió eredetileg 2019. január 11.-re tűzte ki, de a legfrissebb hírek ezt elcsúsztattak néhány hónappal, egész pontosan 2019. április 12.-re. A halasztás okát azzal magyarázták, hogy a januári bemutatóig nem tudták volna eléggé felfuttatni a filmet marketing szempontból. Hogy aztán valóban ez, vagy valami más áll az időpont váltás hátterében az egyelőre rejtély, de, ha számításba vesszük, hogy az eredeti bemutatóig mindössze 3 hónap volt már hátra, és ennek ellenére csak 2 hivatalos fotó látott napvilágot, akkor érhető is a stúdió félelme, így viszont bőven lesz majd idejük promotálni a filmet.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB