fbpx
15.1 C
Budapest
péntek, február 26, 2021
Kezdőlap Film Hírek Csúszik a Robert Downey Jr. féle Dr. Dolittle feldolgozás is

Csúszik a Robert Downey Jr. féle Dr. Dolittle feldolgozás is

Újabb nagy költségvetésű produkció premier dátuma csúszik. A Fox után, ezúttal a Paramount jelentette be, hogy arrébb tolják egyik alkotásuk bemutatóját. Név szerint a Robert Downey Jr. főszereplésével készülő The Voyage of Doctor Dolittle című filmről van szó. Az állatok nyelvén kommunikáló doktor történetét nem rég még 2019 májusáról, 2019 áprilisára hozták előre, de a legfrissebb hírek szerint ezúttal nem előrébb, hanem későbbre tették a premiert, ami jelen állás szerint 2020 januárjában lesz esedékes, egész pontosan január 17.-én.

A csúsztatás miértjétől a stúdió kiadott egy közleményt, melyben azt írták, azért döntöttek így, mert az ünnepek után várhatóan több nézőt tudnak majd becsalogatni rá, valamint az is közrejátszott benne, hogy jövő év áprilisában érkezik meg a negyedik Bosszúállók mozi, szintén Robert Downey Jr-ral a főszerepben. A Marvel alkotása pedig vélhetően rengeteg nézőt szipkázott volna el még májusban is a Dr. Dolittle filmtől. A állatok nyelvén (is) kommunikáló doktor története egyébként már többször megihlette Hollywood-ot, de a leghíresebb adaptáció egyértelműen Eddie Murphy nevéhez köthető. A legújabb próbálkozás azonban még annál is nagyobb durranásnak ígérkezik, amiben Robert Downey Jr. mellett olyan színészek is felbukkannak majd állatbőrben, mint Tom Holland, John Cena, Rami Malek, Emma Thompson, Ralph Fiennes, Antonio Banderas és Marion Cottilard.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB