fbpx
15.1 C
Budapest
péntek, február 26, 2021
Kezdőlap Film Hírek Csak 2020-ban érkezik a Wonder Woman folytatása!

Csak 2020-ban érkezik a Wonder Woman folytatása!

A DC filmes univerzumán belül idén mindössze egy film, az Aquaman kerül bemutatásra. Ha a konkurens, Marvel képregények alapján készült alkotások felhozatalához viszonyítva nézzük ez jóformán semmi. A 2019-es év azonban jóval igéretesebbnek tűnt…eddig! Jövőre igérték ugyanis a Shazam!-ot, a Joaquin Phoenix főszereplésével készült Joker mozit és a Wonder Woman 1984-et is. Ez utóbbi azonban úgy tűnik, hogy mégsem kerül bemutatásra, az eredetileg 2019 november 1.-re kitűzött premier dátumon. Ez az információ pedig a lehető legbiztosabb forrástól, azaz,  magától a címszereplőt alakító Gal Gadottól érkezett, aki a Twitter oldalán osztotta meg a friss hírt a rajongókkal.

A csúsztatás pontos okát egyelőre nem tudni, de vélhetően a Warner túl erősnek ítélte meg a 2019-es év novemberi felhozatalát, ahol olyan filmek kerülnek majd bemutatásra, mint a Jégvarázs 2, a Terminátor 6 vagy az élőszereplős Sonic mozi. És habár az első Wonder Woman elképsztően sikeres volt, 820 millió dolláros bevételével, a stúdió ennek ellenére sem mert kockáztatni és a Six Billion Dollar Man ma megüresedett, jóval nyugisabbnak ígérkező, 2020. június 5.-i bemutatójának dátumára tolta el a Wonder Woman 1984 című folytatást. Ezzel együtt pedig a stáb is nyugodtabban tud majd az utómunkálatokra koncentrálni, így remélhetőleg nem lesz összecsapva, mint a DC adaptációk java része az elmúlt években (pl. Az Igazság Ligája, Suicide Squad).

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB