fbpx
0.1 C
Budapest
kedd, január 26, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Christopher McQuarrie az Acélember folytatása és az új Zöld Lámpás film iránt...

Christopher McQuarrie az Acélember folytatása és az új Zöld Lámpás film iránt is érdeklődik

A rendezőt, a hamarosan mozikba kerülő Mission: Impossible – Utóhatás kapcsán kapták mikofon végre, ahol elárulta, hogy szívesen készítene filmet a DC-nek, de csak és kizárólag akkor, ha egy megfelelő történettel keresik meg a stúdiótól. Az interjúban először azt kérdezték tőle, hogy szívesen újra dolgozna-e Henry Cavill-lal, esetleg az Acélember folytatásán:

Bevallom, az igazán jó történetek a fontosak nekem. És ez annak tűnik számomra. Amikor szóba kerültem az Acélemberrel kapcsolatban, az azért volt mert egyszer megkérdezték tőlem, hogy szívesen dolgoznék-e még Henry-vel. Amit én elintéztem annyival, hogy ha egy ajtó kinyílik előttem, akkor belépek rajta. És most is csak ezt tudom mondani.

Ezután pedig azt a kérdést is feltették neki, hogy mit szól azokhoz a pletykákhoz, hogy Tom Cruise is esélyes lehet a jövőbeli Zöld Lámpás film egyik főszerepére, valamint, ha így alakulna akkor vállalná-e a rendezést, ugyanis köztudott, hogy a rendező szinte összes alkotásában Cruise játszotta a főszerepet:

Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy sosem beszéltünk még erről Tommal. Mindketten olyan típusú emberek vagyunk, akik mindig az adott filmről beszélgetnek, amin éppen dolgoznak, vagy amin közvetlenül azután dolgozni fognak. De továbbra is azt gondolom, hogy, ha jó és igazán érzelmes lesz a történet, akkor lehet rá esély. Persze ez csak feltételezés, nem tudhatom mit hoz még a jövő.

Véleményünk szerint McQuarrie jelen pillanatban az egyik legtehetségesebb akció filmes rendező, aki a látvány mellett az érzelmekre is nagy hangsúlyt fektet, így tökéletes választás lenne egy DC film élére, ugyanis pontosan erre lenne szükségük.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB