fbpx
4.7 C
Budapest
vasárnap, január 24, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Christopher Lloyd szívesen visszatérne a Vissza a jövőbe széria negyedik részére

Christopher Lloyd szívesen visszatérne a Vissza a jövőbe széria negyedik részére

A Vissza a jövőbe szériát remélhetőleg senkinek sem kell bemutatnunk, legalábbis nagyon reméljük, hogy legalább az első részt majdnem mindenki látta egyszer az életében. Ha még nem akkor nyomás pótolni! Hiszen a Robert Zemeckis által, 1985-ben útjának indított si-fi-vígjáték széria meghatározó alkotása volt a 80-as éveknek, azóta pedig a popkultúra meghatározó részét képezi. A nagy sikerű első rész, további két epizód követte 1989-ben és 1990-ben. A trilógia azon kevés esetek egyike, amikor mind a három rész tökéletes egységet alkot egymás mellett és egyik sem érződik feleslegesnek. Valószínűleg ez az oka annak is, hogy hiába vetődik fel időről időre egy esetleges negyedik rész lehetősége, abból egy kósza ötletnél tovább sosem jutottak a készítők. A Phoenix New Times friss interjújában most a Doki-t alakító Christopher Lloyd fejetettek kis véleményét a folytatásról:

Boldog lennék, ha elkészülne. Nagyon szívesen visszatérnék a negyedik filmre, de csak akkor, ha olyan történettel rendelkezne, ami tökéletesen kapcsolódik az előző háromhoz és annak minőségét is tartani tudja.

Ezután a színész azt is kifejtette, hogy miért ilyen fontos számára ez a széria:

Sokan mondták nekem az évek során, hogy a Vissza a jövőbe segített nekik rengeteg nehézségen túllendülni. És, hogy a Vissza a jövőbe adott nekik erőt, amitől optimistábban kezdték nézni a világra. Hatalmas dolognak tartom, hogy segíthettem nekik és részese lehettem ennek.

Végül pedig azt is elárult, hogy mi kéne ahhoz, hogy a negyedik rész elkészültére legalább egy halvány reménysugár mutatkozzon:

Elsősorban az lenne a legfontosabb, hogy Robert Zemeckis és a forgatókönyvíró, Bob Gale visszatérjenek és egy megfelelő történetet tegyenek le az asztalra. És ez az igazi bökkenő, hiszen nehéz olyan sztorit találni, ami, ha nem is jobb, de legalább olyan jó, mint amilyen az eredeti filmeké volt. Ettől függetlenül remélem, hogy ez a közeljövőben megtörténik.

Természetesen mi is imádjuk a Vissza a jövőbe szériát, de véleményünk szerint úgy tökéletes, ahogy most van. Persze, ha valóban egy remek és működő ötlettel állnának elő a készítők, akkor nem biztos, hogy ellene lennénk. Ti örülnétek egy negyedik filmnek?

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB