fbpx
7.4 C
Budapest
szombat, január 23, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Chris Pratt elárulta mikortól forog a Galaxis őrzői harmadik része

Chris Pratt elárulta mikortól forog a Galaxis őrzői harmadik része

A következő cikk SPOILEREKET tartalmaz a Bosszúállók: Végtelen háborúra nézve!

A Marvel hatalmas titokként kezeli, hogy a Bosszúállók negyedik részével véget érő harmadik fázisuk után milyen filmekkel rukkolnak majd elő. Azt viszont már rég óta biztosra tudjuk, hogy az egyik bemutatásra kerülő negyedik fázisos filmjük a Galaxis őrzői Vol. 3. lesz majd. Ezt a filmet már a második epizód után bejelentette a stúdió és James Gunn rendező is megerősítette visszatérését a trilógia záróepizódjára. Ezzel mind nem is lenne baj, hiszen az őrzők fényes sikereket tudhattak magukénak, ellenben Mordály kivételével az összes csapattag elhalálozott Thanos csettintésének következtében.

Ezek után szárnyra kaptak olyan pletykák miszerint a Vol. 3. időben a második Galaxis őrzői és a Végtelen háború között fog játszódni. Ezt azonban James Gunn azonnal meg is cáfolta. Persze vélhetően a hamuvá lett hősök jó része vissza fog térni valamilyen formában, hiszen a szintén elhalálozott Pókemberrel és Fekete Párduccal is tervei vannal még a stúdiónak. Chris Pratt egyébként egy Instagram bejegyzésben erősítette meg a forgatás kezdetének dátumát, melyet a Mantis-t alakító Pom Klementieff születésnapja alkalmából tett közzé:

Boldog születésnapot Pom Klementieff-nek, akit legtöbben talán csak Mantis-ként ismertek!!! Pom szerintem egy nagyon különleges és tehetséges művész. Alig várom, hogy jövőre újra együtt forgathassunk a Galaxis őrzői Vol. 3 kapcsán! Remélem szép napod lesz Pom!

Ha a forgatás valóban megkezdődik jövőre, az azt jelentené, hogy a Marvel 2020 május 1-re kitűzött, eddig meg nem erősített alkotása minden bizonnyal a Galaxis őrzői Vol. 3-at takarja, ami már csak azért sem lenne meglepő mert a Vol. 2 is ebben a hónapban debütált még tavaly.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB