fbpx
-0.7 C
Budapest
szerda, január 27, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Chris Pine és Chris Hemsworth nélkül készülhet a Star Trek negyedik része

Chris Pine és Chris Hemsworth nélkül készülhet a Star Trek negyedik része

A J.J. Abrams által rendezett Star Trek reboot egész szép számokat (386 millió dollár) produkált ahhoz, hogy két folytatás is készülhessen hozzá. Az első 2013-ban (467 millió dollár), a második pedig 2016-ban (345 millió dollár) került bemutatásra. Utóbbi után azonban kérdésessé vált, hogy folytatódhat-e a franchise. A stúdió ugyanis koránt sem volt már annyira elégedett a bevételek láttán, mint három és hét évvel azelőtt. A hírek kezdetben arról szóltak, hogy teljesen rebootolják a sorozatot, aztán arról, hogy mégsem, ellenben kordában tartják majd a költségvetést. A mai hírek alapján pedig nagyon úgy fest a dolog, hogy ezt a kijelentésüket nagyon is komolyan gondolták.
A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis Chris Pine-nal, valamint az első rész után visszatérni látszó Chris Hemsworth-el zátonyra futottak a tárnyalások, melynek okozója természetesen a pénz volt. A két Chris ugyanis keveselte a stúdió által felajánlott összeget és legalább akkora gázsit szerettek volna kiharcolni maguknak, mint amekkorát a DC-nél és a Marvel-nél kaptak. A stúdió viszont nem tud/nem akar ennyit fizetni nekik. Tehát jelen állás szerint sem a főszereplő, Kirk kapitányt alakító Chris Pine-nal, sem pedig az apját megszemélyesítő Chris Hemsworth-el nem találkozhatunk majd a Star Trek 4-ben. Pine hiánya sokkal fájóbb lesz, hiszen ő volt az arca ezeknek a filmeknek, de az előzetes híresztelések szerint Hemsworth is fontos szerepet töltött volna be az új epizódban. Ha a stúdiónak később sem sikerül egyezségre jutnia a két színésszel, akkor vagy teljesen átírják a film forgatókönyvét és más szereplőket tesznek meg főbb szereplőknek vagy újracastingolják őket. Véleményünk szerint egyik megoldás sem az igazi és ez könnyen a franchise végét is jelentheti.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB