fbpx
-2.7 C
Budapest
péntek, január 15, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A Captain Marvel nem csak a Marvel-moziuniverzumát, de az egész szuperhős zsánert...

A Captain Marvel nem csak a Marvel-moziuniverzumát, de az egész szuperhős zsánert megváltoztathatja!

Nem túlzás azt állítani, hogy az elmúlt évtizedben a szuperhős zsáner lett a legmeghatározóbb műfaj Hollywoodban. Ezen filmek egy része pedig nem csak látványos, de társadalmi témákban is fontos szerepet töltenek be. Elég csak a tavaly bemutatott Wonder Woman-re vagy az idei Fekete Párduc-ra gondolni. Némelyikőjük pedig olyan új színt visz a műfajba, hogy az teljesen újradefiniálja azt. A Screen Rant nevű filmes értesülései szerint a jövő februárban bemutatásra kerülő Captain Marvel című alkotás is az utóbbiak táborát fogja erősíteni. Az oldal egyik írója, minden fajta konkrétumot kerülve ezt mesélte a készülő félben lévő filmről:

A Thor: Ragnarök, a Fekete Párduc és a Végtelen háború is nagyon egyedi filmek voltak a maguk módján. A Captain Marvel-ről azonban már most elmondható, hogy még az előbb felsorolt filmeknél is különlegesebb és egyedibb hangvétellel fog rendelkezni. Az Anna Bolden és Ryan Fleck által rendezett film örökre megváltoztatja majd a Marvel-moziuniverzumát és valami olyat fog nyújtani a rajongóknak, amit el sem tudnak képzelni.

A Wonder Woman kétségtelenül fontos film volt a nők számára, de a Captain Marvel még annál is nagyobb hatású lesz majd. Teljesen újra fogja definiálni a szuperhős műfajt, ahogy azt maga a Marvel is tette 2008-ban.

Hogy ezzel a cikk írója pontosan mire gondolhatott arról nem érkezett információ, szóval az olvasottakat érdemes fenntartásokkal kezelni, de ha csak a fele is igaz annak amit állít, akkor a Captain Marvel könnyen az egyik legjobb képregény adaptáció lehet. A mai napon pedig emellett az is kiderült, hogy a címszereplő édesanyját, a négyszeres Oscar jelölt, Annette Bening (Amerikai szépség, Csodálatos Júlia) fogja alakítani.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB