fbpx
5.5 C
Budapest
szerda, január 20, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Henry Cavill nem ölti magára többé Superman ruháját

[FRISSÍTVE!] Henry Cavill nem ölti magára többé Superman ruháját

A DC filmes univerzuma 2013-ban vette kezdetét az Acélember című filmmel, melyben Henry Cavill alakította a legendás Superman karakterét. A kritikusok elég vegyesen fogadták a filmet, de abban nagyrészt egyetértettek, hogy Cavill remek alakítást nyújtott és ezáltal film fénypontja volt. A színész a rajongók tetszését is kivívta, és Christopher Reeves-szel egy lapon kezdték emlegetni. Ezután 2016-ban újra magára ölthette Superman gyúnyáját a Batman Superman ellen című filmben, legutóbb pedig tavaly találkozhattunk vele az Igazság Ligájában. Az Igazság Ligája forgatása nem volt épp zökkenőktől mentes. Hosszas utóforgatásra volt szükség, amit az is megnehezített, hogy Cavill időközben elkezdte forgatni a Mission Impossible: Utóhatás-t, amihez bajuszt kellett növesztenie, amit a konkurens stúdió nem engedett levágni, ezért a Warner-nak digitálisan kellett azt eltüntetnie Superman-ről.

A szakításhoz azonban nem ez vezetett, hanem az, hogy a stúdió szerette volna, ha Cavill cameózik a készülő Shazam! című filmben, de időközben a színész leszerződött a Netflix által készített The Witcher sorozathoz. A Warner pedig válaszút elé állította Cavill-t, aki inkább a Witcher sorozatot választotta, mint a DC univerzumát. A dönését az is megkönnyíthette, hogy a stúdió évek óta semmire se jutott az Acélember folytatásával és Cavill beleunt a várakozásba. A hír még szinte forró, annyira friss, úgyhogy várhatóan további infók is érkeznek még az elkövetkezendő napokban. Mi azért szomorúak vagyunk, mert Henry Cavill remek Superman volt, sőt még azt is meg merem kockáztatni, hogy a legjobb. Így viszont a rég óta tervezett Acélember 2-nek is búcsút inthetünk és valószínűleg a Warner is megbánta már, hogy feltámasztották az Igazság Ligája során.

Frissítés #1:

Időközben megszólalt Henry Cavill ügynöke is, aki próbálta megnyugtatni a rajongókat afelől, hogy a színész továbbra is Superman megtestesítője marad, amint a Warner eldönti merre tovább a DC univerzum, ahogy fogalmazott:

A köpeny továbbra is a szekrényben marad.

Frissítés #2:

Nem sokkal később pedig a Warner Bros. is kiadott egy közleményt arról, hogy Cavill-lal továbbra is remek kapcsolatot ápolnak:

Habár az esetleges szóló Superman film kapcsán egyelőre nem jutottunk dűlőre, ennek ellenére mindig jó kapcsolatot ápoltunk Henry Cavill-lal és kölcsönösen tiszteltük is egymást. És ezzel kapcsolatban nem változott semmi sem.

Frissítés #3:

A mai napon Henry Cavill is megtörte a csendet. A színész az Instagramon tett közzé egy rövid videót, amiben egy “Kripton Lifing Team” feliratú pólót visel, valamint felemel egy bontatlan csomagolású Superman akció figurát. A videó leírásából nem derül ki egyértelműen, hogy Cavill ezzel a maradását, vagy távozását jelentette-e be. De véleményünk szerint inkább előbbiről lehet szó.

 

Amint új infó érkezik természetesen hírt adunk róla…

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB