fbpx
15.1 C
Budapest
péntek, február 26, 2021
Kezdőlap Film Hírek Brad Pitt is szerepelhet a Kingsman előzményfilmben

Brad Pitt is szerepelhet a Kingsman előzményfilmben

A Kingmsan franchise Mark Miller és Dave Gibbons azonos című képregénysorozata alapján vette kezdetét még 2014-ben. A Matthew Vaugh (X-Men: Az elsők, Kick-Ass) által felkarolt széria pedig hatalmas sikernek bizonyult. A relatíve kis költségvetésből (80-100 millió dollár) készült mozik fejenként több, mint 400 milliót fialtak világszinten. Ezért hát nem volt kérdés, hogy újabb bevetésekre számíthatunk majd a közeljövőben. Arra azonban talán senki sem gondolt, hogy a Kingsman univerzum akkora löketet kap majd, hogy a folytatás mellett egy előzményfilm és egy spinoff TV-sorozat is érkezik hamarosan. Sőt, a hírek szerint az is elképzelhető, hogy költséghatékonysági okok miatt a két mozifilm egyszerre foroghat.

A Kingsman: The Great Game című prequel-ről már tudhatjuk, hogy az eddigi filmekkel ellentétben nem napjainkban, hanem az első világháború idején játszódik majd és, hogy a főbb szerepeket az Oscar-díja Ralph Fiennes és Harris Dickinson alakíthatják. A The Hollywood Reporter azonban tudni véli azt is, hogy Matthew Vaugh nem kissebb neveket szeretne megnyerni további szerepekre, mint Brad Pitt és Rachel Weisz. Pitt a pletykák szerint Rasputin-t, egy valóban létező történelmi személy, kissé átírt verzióját játszhatná el, míg Weisz-t a főszereplő, Conrad édesanyjának szerepére szeretné megnyerni a stúdió. Hogy a tárgyalások jelenleg hol tartanak azt nem tudni, de véleményünk szerint mind a két színész remek választás lenne és szívesen látnánk őket ebben az univerzumban.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB