fbpx
-4.2 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Bosszúállók 4: Mark Ruffalo szerint az utóforgatások a film befejezését érintik leginkább

Bosszúállók 4: Mark Ruffalo szerint az utóforgatások a film befejezését érintik leginkább

Ahogy arról már beszámoltunk a Russo fivérek nagyjából befejezték a Bosszúállók 4, eddig leforgatott jelenetei alapján az első nyers vágást. Ezután neki láthatnak az utómunkának, azonban előtte néhány hét utóforgatás következik. Ez régen még rossz jelnek számított volna, azonban mára szinte mindegyik nagyobb blockbuster él ezzel a lehetőséggel. Ennek pesze több oka is lehet. Van, hogy a kész végeredmény nem nyeri el a stúdió/tesztközönség tetszését (Z világháború), vagy egész egyszerűen a rendező érzi úgy, hogy az általa leforgatott anyagok nem felelnek meg az elvártaknak (Predator – A ragadozó). És most már elképzelhető, hogy van olyan is, hogy a stúdió az esetleges kiszivárogatások miatt nem forgat le bizonyos jeleneteket. Legalábbis Mark Ruffalo, a The Marvelists Podcast-nek adott interjújából erre lehet következtetni:

Az utóforgatások most szeptemberben kezdődtek. De nem csak jelenetek veszünk majd újra, hanem a filmet is most fogjuk befejezni, amit nem tettünk meg, amikor a forgatások tavaly véget értek.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a stúdió a Fekete Párduc sikere után még több játékidőt szeretne szánni a karakternek és Wakandának. Az viszont teljesen megdöbbentő információ, hogy a készítők tulajdonképpen be sem fejezték a filmet. Ez persze részben érthető is, hiszen a Marvel-moziuniverzum színészei (pl. Mark Ruffalo és Tom Holland) szeretnek hétpecsétes titkokat kifecsegni, aminek a stúdió nem mindig örül, a Bosszúállók 4-et pedig még az eddigi filmeknél is szigorúbb titoktartás övezi, szóval simán elképzelhető, hogy Ruffalo igazat mondott és a befejezés csak most kerül rögzítésre.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB