fbpx
6.5 C
Budapest
vasárnap, január 24, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Batgirl-t szinte biztos, hogy nem láthatjuk majd a Birds of Prey filmben

Batgirl-t szinte biztos, hogy nem láthatjuk majd a Birds of Prey filmben

Újabb érdekes infó látott napvilágot az egyelőre előkészületi státuszban lévő Birds of Prey című DC képregény adaptációval kapcsolatban. Legutóbb pár napja a film egyik főszereplőjét – Harley Quinn-t – alakító Margot Robbie-tól tudhattuk meg, hogy a Birds of Prey, a Joker eredetfilmhez hasonlóan relatíve kis költségvetésből fog készülni, ezen felül pedig korhatáros is lesz. Emellett olyan pletykák is érkeztek, miszerint egy előre belebegtett szereplő – Batgirl – nem biztos, hogy feltűnik majd ebben a filmben. Ezt látszik megerősíteni, a DC témában meglehetősen megbízhatónak számító Umberto Gonzalez Twitter üzenete:

Én úgy tudom, hogy valóban nem lesz benne Batgirl.

Majd szinte azonnal közzé tett még egy bejegyzést:

Kiegészítő információ: azt mondtam, hogy nem lesz benne Batgirl, de ez nem azt jelenti, hogy Barbara Gordon sem.

Ebből pedig arra lehet következtetni, hogy Barbara Gordon egy másik titkos identitásával, a számítógép hacker Orákulummal, találkozhatunk majd, akit a képregényekben több szál köt a Birds of Prey (Harley Quinn, Fekete Kanári) csapat tagjaihoz és, akit Joker juttatott tolószékbe. A hamarosan megrendezésre kerülő San Diego Comic Conon pedig remélhetőleg még több információ lát majd napvilágot a jövő év elején forgatási státuszba lépő produkcióval kapcsolatban.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB