fbpx
-2.1 C
Budapest
hétfő, január 18, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Az űrben játszódhat a Jumanji: Vár a dzsungel folytatása?

Az űrben játszódhat a Jumanji: Vár a dzsungel folytatása?

A Jumanji: Vár a dzsungel című film nem csak a tavalyi év, de az utóbbi évtized legnagyobb meglepetés filmje lett. A bemutató előtt sokan bukásra ítélték a Dwayne Johnson főszereplésével készül reboot/folytatást. Ennek ellenére a film 90 milliós költségvetés mellett világszinten közel 1 milliárd dollárt fialt. Ezzel pedig a gyártó Sony stúdió egyik legsikeresebb alkotása lett, megelőzve a Pókember és a Men in Black franchise valamennyi részét is. A stúdió ennek tükrében gyorsan ki is tűzte a bemutató dátumát 2019. decemberére, ahol a Star War IX. epizódjával fog összecsapni.

Jack Black egy mai interjújában pedig arról is mesélt, hogy szerinte miről is kéne szólnia a folytatásnak, vagyis inkább hol kéne játszódnia annak:

Én azt gondolom ki kéne vinnünk az űrbe ezt a történetet. Mert az olyan kérdésekre, hogy: mi ez a játék pontosan és, hogy ki találta ki csak ez adhat választ. Szerintem ugyanis valami földönkívüli technológiához van köze ennek az egésznek. Tudni akarom honnan származik pontosan! Adjatok végre kib*szott válaszokat!

Az eredeti, Robin Williams főszereplével készült film szerint egy ősi átok miatt keletkezett a játék. A folytatás viszont kicsit változtatott az alapfelálláson és a táblás játék helyett ezúttal a szereplők egy videojátékban estek fogságba. Arra azonban nem adott választ az alkotás, hogy ki és hogyan hozta létre a játékot. Abban tehát egyet kell értenünk Jack Blackkel, hogy ezekre jó lenne válaszokat kapni, de erre nem feltélenül az űrutazás a legjobb megoldás. Ez ugyanis túlságosan elütne az eddigi két film hangvételétől és nem lenne épp a legegyedibb és legötletesebb megoldás sem.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB