fbpx
-2.7 C
Budapest
péntek, január 15, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Az Igazság Ligája egyik tagja sem kapott szerepet az Aquaman filmben

Az Igazság Ligája egyik tagja sem kapott szerepet az Aquaman filmben

Azután, hogy az első előzetes végre napvilágot látott, egyre kevesebb értelme van a titkolózásnak. James Wan, az Aquaman rendezője (másodállásban a Démonok között-filmek kitalálója és producere) eddig igyekezett a lehető legkevesebbet elárulni a víz alatti szuperhősről, és bár szószátyárrá most sem vált, azért az utóbbi időben hajlandó egy-két információmorzsával megörvendeztetni a rajongókat. Az Entertainment Weeklynek például nemrégiben megemlítette, hogy a film gazdája, a Warner Bros. stúdió eredetileg azt szerette volna, hogy az Igazság Ligájának más tagjai is bukkanjanak fel a történetben, és így az Aquman szorosabban kapcsolódjon a DC-univerzumban. Még a film tavaly májustól októberig tartó forgatása során is próbálták meggyőzni – ám ő sziklaszilárdan kitartott eredeti víziója mellett.

https://youtu.be/p6D3ezNS8Zo

– Azt mondtam, megértem őket, de én tisztán, egyértelműen csak Aquamanre akarok koncentrálni: egyetlen főszereplő karakterfejlődése volt számomra a lényeg. Én magamban úgy gondolok erre a filmre, mintha az Arthur király-mondakörből származna. A főhős nagyon máshol tart a történet elején, és nagyon más lesz a végére. Ezért válhat királlyá.

Hazai bemutató: 2018. december 20.
Forrás: InterCom

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB