fbpx
-2.6 C
Budapest
szombat, január 16, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Az idei Comic-Conon mutatják be a Deadpool 2 bővített változatát

Az idei Comic-Conon mutatják be a Deadpool 2 bővített változatát

A Fox idén elvileg három, X-Men-hez köthető filmmel (X-Men: Sötét Főnix, Új Mutánsok, Deadpool 2) jelentkezett volna, de ebből kettőt különböző okokra hivatkozva jövő évre csúsztatott. Így, pedig csak a Marvel legnagyobb szájú szuperhősének kalandjait bemutató Deadpool 2 került a mozikba idén. Amely kifejezetten szépen teljesített a kasszáknál és az első rész, valamint a Mátrix: Újratöltve mögött minden idők harmadik legtöbb bevételével büszkélkedhető, korhatáros filmje lett. A májusi bemutatót követően nem sokkal a film írói, Rhett Reese és Paul Wernick, valamint annak rendezője David Leitch belebegtették, hogy körülbelül 13 percnyi használható jelenet végezte a vágószoba padlóján, amiből esetleg később egy bővített változatot készítenének.

Nos, úgy tűnik tényleg nem a levegőbe beszéltek, mert az idei Comic-Conon tiszteletét teszi a Fox is, akik rengeteg Deadpool-os meglepetéssel készülnek. Ezek közül pedig kétségkívül a Deadpool 2 bővített változatának bemutatója számíthat a legnagyobb érdeklődésre. A hivatlos leírás szerint a Deadpool 2 bővített változata egy szipi-szuper speciális vetítés lesz, amely rengeteg meglepetést tartogat majd. Az már a korábbi hírekből biztosra vehető, hogy a bővített változat tartalmazni fog egy Deadpool önyilkossági kísérleteit bemutató montázst, de ezen kívül nem érkezett információ további plusz jelenetről. Így azt sem tudni, hogy mind a 13 percnyi kivágott szcéna belekerült-e a speciális változatba, ahogy egyelőre azt is rejtély fedi, hogy csak a Comic-Con közönsége láthatja-e ezt a verziót a filmből vagy az házimozis forgalmazásban is elérhető lesz a közeljövőben. Négy évvel ezelőtt egyébként az X-Men: Az eljővendő múlt napjai, úgynevezett Rouge Cut-ja is a rendezvény keretein debütált, ami később Blu-ray-en is megjelent, így talán van okunk abban reménykedni, hogy nem csak egy egyszeri vetítésről van szó.


Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB