fbpx
-2.1 C
Budapest
hétfő, január 18, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Az, hogy a Bosszúállók egy-egy karakterének önálló filmje folytatást kap, még nem...

Az, hogy a Bosszúállók egy-egy karakterének önálló filmje folytatást kap, még nem jelenti azt, hogy fel is támadnak majd…

 

A Bosszúállók: Végtelen háború végeztével, a legtöbben azt kezdték el találgatni, hogy a porrá lett karakterek, hogy és milyen formában fognak visszatérni, a negyedik, egyelőre cím nélküli Bosszúállókat követően. Ez ugye elsősorban a Galaxis őrzői harmadik és a Pókember: Hazatérés második részét, valamint a Fekete Párduc folytatását érinti elsősorban. Hiszen a stúdió már jóval a Végtelen háború előtt berendelte ezen filmek újabb epizódjait. A Huffington Post legfrissebb interjújában erre adott most választ Anthony Russo (Amerika kapitány: A tél katonája, Amerika kapitány: Polgárháború):

Véleményünk szerint fontos emlékeztetnünk mindenkit, hogy a Marvel Moziuniverzumában minden lehetséges. Csak azért, mert bejelentésre kerültek a folytatások, az még nem azt jelenti, hogy azok időrendben is fognak érkezni. Sőt, szerintünk nem is fontos, hogy, így folytatódjanak a filmek. Rengeteg más kreatív módja van annak, hogy folytassuk a történeteket.

Ezután testvére Joe arról beszélt, hogy például a Galaxis őrzői Vol. 2. és a Bosszúállók: Végtelen háború között két év telt el:

Ez rengeteg idő és ezért egy csomó “Őrzők” történet van még, amit el lehetne mesélni. Tehát meg egyszer mondjuk, ne higgyétek azt, hogy mindennek lineáris úton kell folytatódnia.

Ez az Őrzőkre igaz is lehet, de például a Pókember: Hazatérés folytatásáról már rég óta tudni lehet, hogy közvetlenül a negyedik Bosszúállók után percekkel veszi majd fel a fonalat. A Fekete Párduc folytatásáról pedig olyan hírek is érkeztek, hogy könnyen elképzelhető, hogy T’Challa helyett húga, Suri veszi át a trónt a második részben… Ezeket az információkat azonban érdemes fenntartásokkal kezelni és megerősített hírek ne nagyon várjuk a Bosszúállók 4 bemutatója, vagy legalább első előzetese előtt.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB