fbpx
-3.5 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Alfonso Cuarón is tárgyalt a DC-vel

Alfonso Cuarón is tárgyalt a DC-vel

A most már hivatalosan is World of DC névre keresztelt filmes univerzum a gyenge kezdés után (Batman Superman ellen, Öngyilkos osztag) úgy tűnik kezd éltre kelni. Ezt bizonyítja az is, hogy a Patty Jenkins által rendezett Wonder Woman nem csak a saját univerzumukon belül aratott hatalmas sikert, hanem összeségében is a valaha készült egyik legjobb képregény adaptációként tartja számon a szakma. Továbba a stúdió olyan, hamarosan érkező alkotásai is bizakodásra adnak okot, mint a James Wan által rendezett Aquaman, a DC első, kifejezetten könnyedebb hangvételűre vett alkotása a Shazam!, vagy a Martin Scorsese produceri felügyelete alatt készülő, korhatáros Joker eredetfilm.


Jelen filmek rendezőit már megtalálták, a stúdiónak azonban rengeteg olyan filmterve is van még, amiről talán még mi sem tudunk. A Revenge of the Fans című weboldal főszerkesztője, Mario-Francisco Robles, viszont tudni véli, hogy ki volt a legutóbbi, eddig eltitkolt rendező, aki egy asztalhoz ülhetett a Warner és a DC fejeseivel. Ő pedig nem más, mint a kétszeres Oscar-díjas Alfonso Cuarón. Cuarón nagyjából három hónapja kezdett tárgyalni a stúdióval, de végül nem sikerült közös nevezőre jutniuk. Sajnos a hír arról nem szólt, hogy pontosan melyik projektről lett volna szó. Pedig Alfonso Cuarón remek valasztás lett volna akármelyik filmjük élére, hiszen korunk egyik legtehetségesebb rendezőjéről van szó, aki a kisebb költségvetésű, karakterközpontú alkotások (Az ember gyermeke, Gravitáció) és a blockbuster-ek (Harry Potter és az Azkabani fogoly) világában is egyaránt otthonosan mozog.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB