fbpx
11 C
Budapest
szombat, február 27, 2021
Kezdőlap Film Hírek Mégsem Alec Baldwin lesz a szóló Joker film Thomas Wayne-je

Mégsem Alec Baldwin lesz a szóló Joker film Thomas Wayne-je

FRISSÍTÉS: Ahogy lejebb olvashatjátok eredeti cikkünkben, nemrég megírtuk, hogy a stúdió leszerződtette Alec Baldwin-t, Thomas Wayne szerepére. Az USA Today azonban ma meg interjúvolta a színészt, aki elmondta, hogy időpont egyeztetési nehézségek miatt végül kihátrált a produkcióból.

EREDETI CIKK: A 2019 év végén bemutatásra kerülő Joker eredetfilm sok mindenben fog különbözni a DC filmes univerzumának eddigi alkotásaitól. Először is attól teljesen különálló filmként kerül majd bemutatásra. Másfelől pedig ez lesz a stúdió első korhatáros alkotása a 10 éve bemutatott Watchmen – Az őrzők óta. Azt már relatíve rég óta tudni lehet, hogy a címszereplőt, az Oscar-díjas Joaquin Phoenix kelti éltre, de korábbi pletykák szerint Joker mellett más ismert képregényes karakterek is feltűnhetnek majd. Ezt a pletykát erősítette meg most a The Hollywood Reporter cikke, miszerint a Todd Phillips rendezésében készülő filmhez leszerződtették Alec Baldwin-t, aki nem mást, mint Thomas Wayne-t, azaz Batman apját fogja alakítani.

Baldwin elég színes pályafutással rendelkezik, de Phillips mégsem biztos, hogy emiatt választotta ki a színészt a szerepre. Ugyanis Thomas Wayne karakterét ebben a filmben a 80-as évekbeli Donald Trump-hoz hasonlították, Baldwin pedig a Saturday Night Live című műsorban előszeretettel parodizálta az Egyesült Államok jelenlegi elnökét. Thomas Wayne felbukkanása egyébként magában hordozza annak lehetőségét is, hogy esetleg Martha Wayne vagy akár a későbbi Batman, Bruce Wayne is felbukkanjon. Alec Baldwin amúgy olyan színészek mellé csatlakozott, mint  a címszereplőt alakító Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz és Frances Conroy.

Várható bemutató: 2019 szeptember

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB