fbpx
-2.8 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Alden Ehrenreich elárulta hány Star Wars filmre szól a szerződése

Alden Ehrenreich elárulta hány Star Wars filmre szól a szerződése

Valljuk be a Solo: Egy Star Wars-történet főszereplője, Alden Ehrenreich nincs könnyű helyzetben. Hiszen a májusban bemutatásra kerülő második Star Wars spinoff filmben egy olyan karakter bőrébe kell bújni, akit a rajongók – nem túlzás azt mondani, hogy – istenként tisztelnek. A Han Solo-t alakító Harrison Ford neve az elmúlt negyven évben túlzás nélkül egybeforrt a karakterrel. Ehrenreich már csak emiatt is jókora mínuszból indult a rajongóknál. Helyzetén pedig az sem segített, hogy a forgatás közben olyan híreket lehetett hallani, hogy a színész mellé külön tanár kellett, akinek az volt a feladata, hogy javítson Ehrenreich nem túl fényes alakításán. Ennek ellenére a stúdió úgy tűnik továbbra is bízik benne. A fiatal Han Solo-t játszó színész egy, az Esquier-nek adott interjújában ugyanis elárulta, hogy nem a Solo az egyetlen Star Wars film amire aláírt:

A szerződésem három filmre szól. Bár nem tudom, hogy ezt szabadott volt-e árulnom… de így van.

Az, hogy a színész három filmre írt alá, közel sem jelenti azt, hogy valóban szerepelni is fog ennyiben. Ez inkább egyfajta biztosíték a stúdiónak, ha a jövőben kedvet kapnának más filmben is felhasználni a karaktert. Persze könnyen elképzelhető az is, hogy a Disney-nek konkrét tervei vannak Han Solo-val és talán a Rian Johnson által fejlesztett, szuper titkos Star Wars trilógiájában is találkozhatunk majd vele.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB