fbpx
-4.2 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A Watchmen egyik alkotójának képregényét viszi vászonra Duncan Jones!

A Watchmen egyik alkotójának képregényét viszi vászonra Duncan Jones!

Duncan Jones, David Bowie fia és nem mellesleg a Hold és a Forráskód című filmek rendezője pár napka Twitter oldalán lebegtette be a hírt, miszerint nem sokára egy képregény adaptációt fog rendezni. Az internet népe pedig megőrült a hír hallatán és rögtön azt kezdte el találgatni mindenki, hogy a Marvel vagy a DC képregényét adaptálja majd. Nos, végül egyik tábornak sem lett igaza, Jones ugyanis egy kevésebé ismert kiadó, a 2000AD egyik művét, név szerint a Rouge Trooper-t fogja vászonra vinni. Ezzel pedig a rendező a sci-fi (Hold, Forráskód, Mute) és fantasy (Warcraft) után a képregény adaptációk műfajában is kipróbálhatja magát. A rejtélyes bejelentő videót itt láthatjátok:

A Rogue Trooper egy 1981 óta, a mai napig futó képregény sorozat, ami a sci-fi és háborús műfajt vegyíti. A történet a jövőben játszódik, ahol a posztapokaliptikus Földön két egymással harcoló fél áll szemben és a háború megynyerése érdekében minden létező szörnyűséget bevetnek egymás ellen. Az egyik fél szuper katonája a kék színű, genetikailag módosított Rouge, aki arra tette fel életét, hogy megtalálja és megölje áruló tábornokát, aki miatt a férfi teljes csapata életét vesztette. Ebben segíti őt három társa személyisége is, akik a Rogue fejében található mikrochipre kerültek feltöltésre. A képregény egyik alkotója egyébként Dave Gibbons, aki többek között a Watchmen elkészültében is közreműködött, így a háborús öldöklés mellé vélhetően komoly mondanivaló is társul majd.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB