fbpx
3 C
Budapest
vasárnap, február 28, 2021
Kezdőlap Film Hírek A Warner nullázhatja az eddig felépített DC univerzumot és már a leendő...

A Warner nullázhatja az eddig felépített DC univerzumot és már a leendő Superman eljátszására is van kiszemeltjük

Ma délután robbant a hír, miszerint Henry Cavill otthagyta, vagy legalábbis otthagyni készül a DC filmes univerzumát. Ezzel pedig Ben Affleck Batman-je után Superman sorsa is kétségessé vált. Igaz a hírt később próbálta megcáfolni a színész ügynöke, valamint maga a Warner is, de egyértelmű kijelentést egyik fél sem tett. Így jelen pillanatban nem lehet biztosra tudni, hogy Cavill megy, vagy marad. Ezzel egyidőben több pletyka is szárnyra kélt, a The Hollywood Reporter és a Deadline magazinoknak köszönhetően.

Az egyik szerint, ha a legrosszabb forgatókönyv következne be, vagyis Cavill és Affleck is kiszáll, akkor sem esne pánikba a stúdió, ugyanis záros határidőn belül úgyis nullázták volna az eddig felépített univerzum nagy részét. Ez főként Walter Hamada közbenjárásának köszönhető, aki nemrég vette át a DC univerzum feletti irányítást. Hamada érezhetően más irányba szeretné terelni az eddigi hangvételt, ez tisztán látszik a sokkal könnyedebbnek és szórakoztatóbbnak ígérkező Aquaman és Shazam! filmek előzeteseiből is. Azonban az olyan jól bevált szerepeken, mint Gal Gadot, Wonder Woman-je, vagy Jason Mamoa, Aquaman-je nem szeretne változtatni. A legjobb lehetőség arra, hogy az eddig jól működő részeket megtartsák, és emellett új elemeket és szereplőket is beemeljenek ebbe az univerzumba, a régóta készülőben lévő Flashpoint filmmel lenne. Ennek a történetnek, ugyanis egy olyan képregény adja az alapját, amiben a DC alternatív idővonalai összekutyulódnak. Ezzel pedig gond nélkül meg lehetne oldani egyes szereplők távozásat és újak színre lépését.

A másik pletykát a Deadline magazin hozta le, miszerint a Warner-nak már van is egy kiszemeltje, arra az eshetőségre, ha Henry Cavill végleg kiszállna a DC univerzumból. Ez a színész pedig nem más, mint a Marvel színeiben többször is felbukkant Michael B. Jordan. Jordan a nagyot bukó Fantasztikus négyes, majd az idén hatalmasat kaszáló Fekete Párduc című, Marvel képregényeken alapuló filmekben is fontos szerepet játszott, de a DC-hez és a Warner-hez is gyengéd szálak fűzik. Ő szolgáltatta ugyanis a hangját Cyborg-nak, az Igazság Ligája: A villám-paradoxon című animációs filmben és nemrég szerződött le a Warner égisze alatt készülő Just Mercy egyik szerepére is. Ez természetesen csak pletyka, de ha abból indulunk ki, hogy a stúdió merőben más irányba szeretne menni, mint eddig, elképzelhető, hogy meglépik azt a merész húzást, hogy egy színesbőrű színészt szerződtetnek Superman szerepére.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB