fbpx
-2.6 C
Budapest
szombat, január 16, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A Warner eredetileg Mark Wahlberg-et szerette volna Zöld Lámpásnak?

A Warner eredetileg Mark Wahlberg-et szerette volna Zöld Lámpásnak?

A DC filmes univerzuma, Zack Snyder 2013-as Az acélember című alkotásával vette kezdetét, bár akkor hivatalosan még nem gondolkodott univerzum építésben a stúdió. De aztán 2016-ban igencsak rákapcsoltak a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című filmmel, ami nem csak a címben szereplő két legendás hős csatáját mutatta be, de felvezetett olyan karaktereket is, mint Wonder Woman, Flash, Cyborg, vagy Aquaman. A hatos aztán 2017-ben össze is állt az Igazság Ligája című moziban, ami, ha nem is lett teljes kudarc, de azért a várakozásokon alul teljesített mind kritikai, mind pedig bevételi szempontból. A rajongók nagy része ennek ellenére azonban kedvelte a filmet, de Zöld Lámpás karakterét azért hiányolták.


És tették ezt minden joggal, hiszen a stúdió legalább 3-4 éve bejelentette, hogy szeretnének egy Zöld Lámpás mozit, de érdemi előrelépés azóta sem történt. Most viszont Mark Wahlberg-nek és a jelenlegi DC univerzum egyik producerének köszönhetően szárnyra kapott egy olyan platyka, miszerint a színész nagyon közel került ahhoz, hogy eljátszhassa a karaktert. Az előbb említett producer, névszerint Charles Roven ugyanis nem mást, mint Wahlberg-et szerette volna Zöld Lámpásként látni a vásznon. Ezt az elképzelést támasztja alá a színész által nemrég posztolt fotó is, amelyen félmeztelenül feszít a háttérben pedig az Igazság Ligájának tagjait alkító színészek fényképei láthatóak. A fotó egyébként 2014 környékén készülhetett, így nem tudni, hogy Wahlberg jelenleg is esélyes-e a várhatóan 2020-ban érkező Green Lantern Corps egyik szerepére.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB