fbpx
2.2 C
Budapest
szerda, január 20, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A Warner egy Kristen Stewart kaliberű színésznőt szeretne Batgirl szerepére

A Warner egy Kristen Stewart kaliberű színésznőt szeretne Batgirl szerepére

A stúdió már rég óta szeretne összehozni egy szóló Batgirl mozit, de eddig folyamatosan nehézségekbe ütköztek, azonban a Birds of Prey című filmben, ha Batgirl nem is, de Barbara Gordon felbukkanhat egy rövid szerep elerejéig, ami a karakter különálló filmjének is nagy lendületet adhat majd. A Batgirl film forgatókönyvén egyébként sokáig Joss Whedon – a Bosszúállók első és második részének rendezője – dolgozott, aki végül rendezhette volna is a filmet, de idén év elején dobbantott a projektből. A rajongók ekkor azt hitték végleg búcsút inthetnek a Batgirl-ről szóló filmnek, de a stúdió ennek ellenére továbbra is szeretné tető alá hozni azt.

A Warner fejeseinek pedig már konkrét elképzelésük is van arról, hogy milyen kaliberű színésznőt tudnának elképzelni a Batgirl szerepére. Legalábbis a DC-s hírek terén általában megbízhatónak mondható Daniel R nevű Twitter felhasználó szerint:

A WB-nél [Warner Bros.] azt mondták, hogy egy Kristen Stewart kaliberű színésznőt keresnek Barbara Gordon szerepére…szóval szerintem nagyon azt szeretnék, ha ő kapná a szerepet.

Tehát a Tweet szerint a stúdió valójában magát az Alkonyat-filmek sztárját szeretné megnyerni a Batgirl film főszerepére, de ha ez mégsem jönne össze, akkor egy olyan színésznőt keresnének majd, aki mind megjelenésében, mind pedig viselkedésében hasonlít Stewartra. A stúdiónak bele kell húzni, ha szeretnék, hogy Barbara Gordon felbukkanjon legalább egy rövid szerep erejéig a Birds of Prey című filmben, mivel annak forgatása már jövő év elején megkezdődhet. A Batgirl film forgatókönyvét azonban még mindig pofozgatja Christina Hodson (ŰrDongó), így az 2021 előtt nem valószínű, hogy bemutatásra kerülhet.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB