fbpx
15.1 C
Budapest
péntek, február 26, 2021
Kezdőlap Film Hírek A Venom producere szerint a folytatás sem lesz R besorolású

A Venom producere szerint a folytatás sem lesz R besorolású

Cikkünk spoilereket tartalmaz a Venom című film történetére nézve!

Nem túlzás azt állítani, hogy több száz, de talán több ezer Venom rajongó kiáltott az égbe annak a hírnek a hallatán, hogy a karakter, eredetileg R besorolásúra tervezett mozija végül PG-13-mal kerül(t) bemutatásra. A film stáblistás jelenetében azonban felbukkant a Marvel univerzum talán valaha volt legkegyetlenebb és legszadistább gyilkosa, Cletus Kasady, az az Mészárszék/Vérontó (Carnage) is. Ezután ismét reménykedni kezdtek a rajongók, hogy, ha az első rész nem is, akkor majd a folytatás korhatáros lesz. Azonban a Marvel filmek egyik állandó producere, Avi Arad ma olyan kijelentést tett, ami nem sok jóval kecsegtet az esetleges második rész korhatárára nézve:

Amikor az emberek meghallják Mészárszék/Vérontó (Carnage) nevét, egyből az R besorolás ugrik be nekik. De, ha valaki valóban ismeri a képregényes eredetét, az tudhatja, hogy ez a karakter sem igényel ez a R besorolást. Ő egy megtépázott lélek. És a sztorija nem azért érdekes, amiket tett, hanem azért, hogy megértsük mik motiválták őt ebben. Hidegvérű gyilkosnak született, vagy ilyenné vált valamitől? Mert, ha sikerül egy olyan ellenséget teremtened, aki iránt érzelmeket generárnak a nézők, akkor jackpotod van, R besorolás ide, vagy oda.

Habár mi nem húztuk le annyira a Venom filmet, mint a tengerentúli kritikusok java része, azonban azt mi is sérelmeztük, hogy a főellenség elégge eggydimenziósra sikerült. Szóval, ha a folytatás nem is lesz R besorolású, de összetettebb főgonoszt kapunk, mi már azzal is beérjük. Persze egy kis vérontástól csak még boldogabbak lennénk.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB