fbpx
-0.7 C
Budapest
csütörtök, január 28, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A Stranger Things harmadik évada sötétebb és akciódúsabb lesz, mint ezelőtt bármikor

A Stranger Things harmadik évada sötétebb és akciódúsabb lesz, mint ezelőtt bármikor

Nemrég megkaptuk a várva várt Stranger Things harmadik évadának első kedvcsinálóját, amiből kiderült, hogy fontos szerepet fog benne játszani egy bevásárlóközpont, valamint az is, hogy az új évad majd csak 2019 nyarán kerül bemutatásra. A könnyed hangulatú előzetes azonban senkit ne tévesszen meg! Erre figyelmeztett most mindenkit a széria producere, Shawn Levy is, a The Playlist legújabb interjújában:

Hiba lenne azt hinni, hogy a harmadik évad csupa móka és kacagás lesz, mert egyáltalán.

Majd hozzátette azt is:

Persze a már látott Starcourt bevásárlóközpont fontos része lesz a harmadik évadnak. A történet pedig nyáron játszódik majd, tehát lesz egy egészséges ragyogással teli hangulata és tele lesz kulturális utalásokkal is, de azt már most megígérhetem, hogy ezek ellenére a Stranger Things 3 sötétebb és rejtélyesebb helyekre merészkedik majd, mint ezelőtt bármikor. Emellett pedig jóval akciódúsabb is lesz.

Mivel nagy rajongói vagyunk a sorozatnak, így mi is szomorúak vagyunk amiatt, hogy idén demogorgonok nélkül maradunk, de ha ez kell ahhoz, hogy a készítők tartani, vagy esetleg még emelni is tudják a sorozat színvonalát, az összeségében minden várakozást megér majd.

Várható bemutató: 2019 nyara

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB