fbpx
15.1 C
Budapest
péntek, február 26, 2021
Kezdőlap Film Hírek A Sötét Főnix rendezője bocsánatot kért a harmadik X-Men film miatt

A Sötét Főnix rendezője bocsánatot kért a harmadik X-Men film miatt

Pár napja debütált a soron kövezkező X-Men film, a Sötét Főnix első előzetese, amitől mi még egyelőre nem dobtuk el az agyunkat, de ennek ellenére több, mint ígéretesnek tűnik főleg a legutóbbi felvonás (X-Men: Apokalipszis) után. Természetesen a most hétvégén rendezett New York-i Comic Con-on részt vett a film szereplőgárdájának egy része, valamint a rendező, Simon Kinber is, aki bocsánatot kért a 2006-os X-Men: Az ellenállás című filmért és elárulta, hogy a Sötét Főnix képregények új adaptálása miben fog különbözni, a 12 évvel ezelőttitől:

Bocsánatkéréssel tartozom az X-Men 3 miatt. Próbáltuk elmesélni a Sötét Főnix sztorit, de nem úgy sikerült, ahogy kellett volna. De a mostani Sötét Főnix filmben már nem lesz “ellenszer” és más felesleges mellékszál. Ez, az a Sötét Főnix sztori lesz, amit a képregényekből már jól ismerhettek. Sophie (Jean Grey) lesz az alkotás mozgatórugója, ezért is csak őt tettük a teaser plakátra. Az egész film köré épül. Az űrben is látogatást teszünk majd, amihez rengeteget merítettünk Taika Waititi, Thor-jából, habár a hangvétel teljesen más lesz. Jessica Chastain pedig egy földönkívülit játszik majd, de többet erről nem mondhatok. Egyszóval igen, ez az a Sötét Főnix sztori lesz, amit ha olvastál, akkor egész biztosan imádni fogod a filmet.

Habár az Ellenállás vége szerintünk közel sem nézhetetlen film, mégis el kell ismerni, hogy túl sok mindent próbáltak belesűríteni alig 100 percbe és az, hogy ebből Kinberg tanult az mindeképpen biztató jel.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB