fbpx
-3.7 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A Sony gőzerővel dolgozik a szólo Kraven mozin, amiben Pókember is feltűnhet!

A Sony gőzerővel dolgozik a szólo Kraven mozin, amiben Pókember is feltűnhet!

A Sony egy héttel ezelőtt indította útjára a saját kis Marvel univerzumát. A Venom ilyen szempontból kísérleti film volt számukra, hogy megtudják van-e értelme ennek az egésznek, vagy sem. Nos, elég felemás eredmény születt, mivel a kritikusok egyöntetűen az épülő félben lévő univerzum ellen tetté le a voksukat. A nézők viszont ráharaptak, ezt bizonyítja a Venom, 80 milliós, rekordnak számító, októberi nyitánya is. És mivel a pénz az első számú befolyásoló tényező, ezért a Sony-nak esze ágában sincs lassítani. Februárban megkezdődik a Jared Leto főszereplésével készülő Morbius forgatása és a szóló Kraven mozi is készülő félben van, ami az egyik leghíresebb Pókember képregényt, a Karaven utolsó vadászatát dolgozhatja fel. Erről maga a képregény írója, Richard Wenk mesélt:

Segíteni fogok benne, hogy a Kraven utolsó vadászata a lehető legképregényhűbb adaptáció legyen, amiben a címszereplő összekerül majd Pókemberrel is. Sokat beszélgetünk mostanában erről a filmről és az is elképzelhető, hogy a Kill Bill-hez hasonlóan két részben mutassuk be azt.

Arról azonban nem esett szó, hogyha a Kraven moziban valóban feltűnik majd Pókember akkor az a Tom Holland által alkított verzió lesz-e vagy újra castingolják a karaktert. Mindenesetre ez a hír első hallomásra több, mint ígéretes.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB