fbpx
-3.7 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A producer szerint, a Gambit romantikus filmként is felfogható lesz majd

A producer szerint, a Gambit romantikus filmként is felfogható lesz majd

Simon Kinberg producer, a kezdetek óta felügyeli az X-Men franchise epizódjait, jövőre pedig rendezőként is bemutatkozik a Sötét Főnix című filmmel, amely épp tegnap kapta meg első előzetesét. Ezért természetesen nem meglepő, hogy az évek óta tervezgetett Gambit moziból is kiveszi majd a részét. A Channing Tatum főszereplésével készülő mozi premier dátumát már többször elcsúsztatta a Fox, de most, jelen állás szerint úgy tűnik, hogy a 2019 júniusi premiert kőbe vésték. Magáról a sztoriról egyelőre semmit sem tudni, de az amerikai IGN magazinnak adott interjújában érdekes információkkal szolgált Kinberg:

Ha ránézek Gambit-re egy igazi nőcsábászt látok, aki olyan attitűddel rendelkezik, mintha egy romantikus-vígjáték szereplője lenne… a Deadpool egy brutális, korhatáros vígjáték volt, a Logan egy western, az Új Mutánsok pedig horror film, ezekután a Gambit lehetne egy romantikus vígjáték is.

– majd hozzátette:

Amikor azt mondom, hogy romantikus-vígjáték, azt nem konkrétan értem, ahogy a Logan-t sem konkrétan nevezném western-nek. Mert nem voltak benne pisztoly párbajok, csak olyan hangulatot árasztott magából, mintha az lenne. A Gambit sem konkrét romantikus-vígjáték lesz, hanem szuperhős film, hősökkel és ellenségekkel, de átjárja majd némi romantiukus hangulat is.

Ezzel az X-Men franchise hasonló útra lépett,  mint a Marvel-moziuniverum, amivel hamarosan összevonásra kerül majd a Disney felvásárlása miatt. Ugyanis a Marvel is szeret különböző műfajokkal zsonglőrködni. A Thor: Ragnarök egy űr-kaland film, az Amerika Kapitány: A tél katonája egy politikai-thriller, a  Pókember: Hazatérés pedig egy 80-as éveket idéző felnövés történet volt.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB