fbpx
11 C
Budapest
szombat, február 27, 2021
Kezdőlap Film Hírek A Predator - A ragadozó esetleges folytatásában viszontláthatjuk majd Arnold Schwarzenegger-t is

A Predator – A ragadozó esetleges folytatásában viszontláthatjuk majd Arnold Schwarzenegger-t is

Ugyan a Predator – A ragadozó premierjéig még két napot várnunk kell, ahhoz pedig még legalább ötöt, hogy előzetes képet kapjunk arról, hogy mekkora sikernek, vagy épp bukásnak néz elébe a Shane Black által vezényelt mozi. Mert a pakliban egyelőre mind a két eshetőség vastagon benne van. Az utóforgatások körül kialakult balhét csak tetőzi, hogy a külföldi kritikusokat eléggé megosztotta az alkotás. Míg egyik részük szerint zseniálisan szórakoztató lett az alkotás, addig másik felük szerint semmivel sem több, mint egy tesztoszteron túltengéses, bugyuta akció film. De természetesen nem csak az ő véleményüktől függ a mozi sikere. És, ha a nézők ráharapnak az új Predatorra, akkor a folytatás garantált lesz, amiben Shane Black legfrissebb interjújából következtetve, maga Arnold Schwarzenegger is visszatérhet:

A stúdió egy friss filmet akart, egy teljesen új stábbal. Nem akarták ugyanis, feláldozni az egész cselekményt Schwarzenegger visszatérése miatt. Volt róla szó, hogy a legutolsó jelenetben visszahozzuk majd őt, de nem akarta vállalni. És én teljes mértékben meg is értem. Azt mondta nekem: Figyelj, ez egy nagyon kis szerep számomra és nem szívesen vállalnám el. És, ha én lennék Schwarzenegger valószínűleg ugyanezt mondtam volna. Vagy én legyek a film egyik sztárja, vagy inkább benne se legyek.

Arnold apró cameója nyitva hagyta volna az utat az esetleges folytatásnak, de ennek ellenére még mindig van esély arra, hogy viszontlátnassuk őt egy jövőbeli Predator filmben:

Ezután azt mondtam neki: Ez a jelenet nyitva hagyná számodra az ajtót, visszatérhetnél általa a franchise-ba. De tulajdonképpen most belegondolva, ha folytatást kap a film nincs kizáró oka annak, hogy abban ne lehessen benne esetleg. Még akár az első számú sztárja is lehetne, de ez most a jövő zenéje egyelőre.

Hazai bemutató: 2018. szeptember 13.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB