fbpx
2.2 C
Budapest
szerda, január 20, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A Pókember: Hazatérés folytatása nagyobb és viccesebb lesz, mint elődje

A Pókember: Hazatérés folytatása nagyobb és viccesebb lesz, mint elődje

A múlt héten, a Marvel-moziuniverzumának Pókembere, Tom Holland saját maga fedte fel “véletlenül” a nagy sikerű Hazatérés folytatásának címét, ami nem más lesz, mint Spider-Man: Far From Home (szabad fordításban Pókember: Távol az otthontól). Emellett pedig a castingról is egyre többet tudtunk meg. Például azt, hogy Tom Holland mellett visszatér majd az első rész fő gonoszának a szerepében Michael Keaton, a May nénit alakító Marisa Tomei és Peter gimnáziumi barátait játszó Jacob Batalon és Zendaya is. Továbbá, habár hivatalos megerősítés nem érkezett ez ügyben, de úgy néz ki, hogy a folytatás új antagonistáját – Mysterio-t – nem más fogja életre kelteni, mint az Oscar jelölt Jake Gyllenhaal. A The Hollywood Reporter friss interjújában pedig Dan Lebental, Vasember, a Hangya és a Pókember: Hazatérés) vágója is mesélt pár szót a folytatásról:

Természetesen nem árulhatok el sok mindent az új Pókember filmről, de azt garantálhatom, hogy minden szempontból nagyobb és viccesebb lesz, mint amilyen az első volt. A történetről, azonban nem mondhatok semmit.

A Far From Home cselekményét tehát továbbra is rejtély fedi, de Kevin Fiege, a Marvel-moziuniverzum főproducere annyit már elárult, hogy jóval mozgalmasabb lesz az első résznél és Amerikából kiszakadva Európában is látogatást tesznek majd hőseink. Fiege egyébként egy nyári vakációs kaland filmhez hasonlította a készülőfélben lévő alkotást.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB