fbpx
12.1 C
Budapest
csütörtök, január 21, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A pletykák szerint Nicolas Cage is Pókember lesz!

A pletykák szerint Nicolas Cage is Pókember lesz!

Bizony! Az a Nicolas Cage, aki az emberiség egyik fele szerint a világ legjobb, míg másik fele szerint a világ legrosszabb színészeinek egyike és, aki az elmúlt 4-5 évben szinte kizárólag B kategóriás akció filmekben tűnt fel! De még mielőtt nagyon megörülnétek, vagy elszörnyednétek a hír hallatán, tisztáznunk kell, hogy nem a Marvel-moziuniverzumában teszi majd tiszteletét Cage úr, hanem a Sonyéban és ott is csak a hangját szolgáltatja majd a december végén bemutatásra kerülő, Pókember: Irány a Pókverzum című animációs alkotásban.

A film különlegességét egyébként az adja, hogy a történet középpontjában nem Peter Parker, hanem Miles Morales áll majd, de rajta kívül más, alternatív kinézetű hálószövők is feltűnnek benne, mint például az előbb említett Peter Parker féle Pókember, Spider-Gwen, vagy Pókember Noir változata. A pletykák szerint pedig épp ez utóbbinak kölcsönözheti hangját, az Oscar-díjas Nicolas Cage. A karakter 2009-ben tűnt fel első ízben a Spider-Man Noir első számában. Az alap történet nagyon hasonló a már jól ismert Pókemberéhez viszonyítva, annyi különbséggel, hogy jóval komorabb hangvételű, földhözragadtabb és nem a jelen korban, hanem a Nagy gazdasági világválság idején játszódik. Cage számára nem ismeretlenek a szuperhős filmek világa, hiszen ő alakította Szellemlovas karakterét még az MCU előtti időkben, valamint a 90-es évek végén közel került ahhoz is, hogy Superman jelmezébe bújhasson.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB