fbpx
6.9 C
Budapest
szombat, január 23, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A nyár nagy nyertese lehet a Mission: Impossible – Utóhatás

A nyár nagy nyertese lehet a Mission: Impossible – Utóhatás

Minden esély megvan arra, hogy a Mission: Impossible franchise hatodik darabja feltegye a koronát az immár 20 éves sorozatra. Eddig leginkább az alkotók és a főszereplő Tom Cruise mondogatták, hogy ez a legjobb epizód a sorozatban, amit jóindulatú mosollyal nyugtázott a közönség, ám most a kritikusok is csatlakoztak a kórushoz, mondván, tényleg sikerült nagyot alkotni. A film a Rottentomatoes kritikai portálon 98 százalékon áll, és minden ítész szuperlatívuszokban nyilatkozik róla.

https://youtu.be/Pu6lT6qAmnk

A felfokozott hangulatban iparági szakemberek 50-65 millió dollárra becsülik az első hétvégi észak-amerikai bevételt, és azt sem tartják kizártnak, hogy az Utóhatás összbevétele meghaladja majd az eddig legjövedelmezőbb epizód, a Fantom protokoll csaknem 700 milliós eredményét. A széria összesen 2,8 milliárd dollárt hozott, ezzel a világ egyik legjövedelmezőbb mozis franchise-a. Az M:I6 érdekében tényleg mindenki beleadott apait-anyait: a gyártó Paramount stúdió 178 millió dollárt pengetett ki a siker érdekében – ezzel az Utóhatás a legdrágább epizód a sorozatban –, Tom Cruise pedig annyira odatette magát, hogy még a lába is eltört az egyik kaszkadőrjelenetben.

Forrás: UIP-Duna Film

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB