fbpx
-2.8 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A Marvel filmek állandó producere a Venom és a Morbius filmről is...

A Marvel filmek állandó producere a Venom és a Morbius filmről is érdekességeket árult el

Avi Arad neve egészen biztos, hogy minden képregény film rajongó számára ismerősen cseng. A 70 éves úriember ugyanis a 90-es évek eleje óta bábáskodik a Marvel-hez köthető animációs és élőszereplős alkotások felett. Legnagyobb sikerei közé tartozik az X-Men: A kívülállók, a Pókember, a Fantasztikus négyes és a Vasember című filmek. Legközelebb pedig a jövő héten bemutatásra kerülő Venom előtt találkozhatunk a nevével, de a készülő Morbius szóló filmen is rajta tartja majd a szemét. Mai interjújában erről a két alkotásról árult el érdekességeket. A Venom-ról például ezt:

Sosem fordult meg a fejemben, hogy R besorolású legyen a film. 94-ben készítettem egy animációs sorozatot, amiben Venom is rengeteget szerepelt. És egyáltalán nem volt szükség rá, hogy brutális legyen. Venom nem brutális. Ő egy halálos védelmező és ez két külön dolog. Ma már simán képesek lennénk rá a CGI segítségével, hogy bemutassuk, ahogy Venom leharapja valaki fejét. De nincs szükség arra, hogy ezt egy az egyben meg is mutassuk. Ez teljesen irreleváns.

A Venom rendezője, Ruben Fleischer pedig azt is elárulta, hogy habár sokan hisznek benne, de nincs és soha nem is létezett R besorolású változata a filmnek. Ezután pedig Arad kitért arra is, hogy jelen állás szerint hol tart a Sony következő nagy dobása, a Morbius:

A Morbius forgatása hamarosan kezdetét veszi. Ez lesz a következő film amivel foglalkozni fogunk.

A Venom október 4.-én kerül bemutatásra, a Morbius pedig várhatóan a jövő év vége felé.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB