fbpx
15.1 C
Budapest
péntek, február 26, 2021
Kezdőlap Film Hírek A Marvel (elvileg) elkészült a Dark Avengers forgatókönyvével

A Marvel (elvileg) elkészült a Dark Avengers forgatókönyvével

Jövő áprilisban nem csak a Marvel-moziuniverzum negyedik fázisa zárul le, de ezzel együtt, ha hihetünk a pletykáknak akkor egy teljesen korszak is. Az egyelőre cím nélküli Bosszúállók negyedik része után ugyanis merőben más irányt vehet a jól ismert franchise. Ennek egyik előfutára a márciusban érkező Marvel Kapitány lehet, ami a Galaxis őrzői és a Thor: Ragnarök után a kozmikus szálat fogja erősíteni, ahogy a nemrég bejelentett Eternals mozifilm is. De a stúdió a Bosszúállók vonalat sem szeretné elengedni a jövőben, ezt bizonyítja az a legfrissebb pletyka is, miszerint a már jól ismert hősök helyett, teljesen új csapatra koncentrálna majd a Dark Avengers című mozi.

A The Hashtag Show értesülései szerint a Marvelnél már végeztek a Dark Avengers forgatókönyvével, de a stúdió jó(?) szokásához híven teljes titok övezi. Így jelenleg azt sem lehet tudni, hogy ki az írója és azt sem, hogy mennyire élvez elsőbbséget a produkció. Könnyen elképzelhető tehát, hogy ez lesz a Marvel következő nagy dobása valamikor 2020 és 2021 környéken, de ugyanígy lehetséges az is, hogy pihentetik a forgatókönyvet és csak később porolják majd le, amikor megfelelőnek találják rá az időpontot. A Dark Avengers című képregény sorozat első része 2009-ben jelent meg és több, mint izgalmas lehetőségekkel kecsegtet.

A történet szerint a Norman Osborn az újjá alakult S.H.I.E.L.D. feje, ami H.A.M.M.E.R. néven tevékenykedik éppen. Osborn azt a feladatot kapja a kormánytól, miután segített a Skrullok legyőzésében (ők a Marvel Kapitány című filmben is fontos szerepet játszanak majd), hogy hozzon létre egy új Bosszúállók csapatot, aminek eleget is tesz, így születik meg a Dark Avengers. A csapat különlegességét az adja, hogy ismert Marvel gonoszok átveszik az eddig hőskén ismert karakterek szerepeit. Így lesz például Norman Osborn-ból Vashazafi, Venom-ból Pókember, Célpontból pedig Sólyomszem. De formáció tagjai továbbá még a háború istene Ares, Sentry és Rozsomák fia Daken is.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB