fbpx
-2.9 C
Budapest
hétfő, január 18, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A Marvel a Védelmező-filmek rendezőjével tárgyal

A Marvel a Védelmező-filmek rendezőjével tárgyal

Antonie Fuqua a Kiképzés című filmjével robbant be Hollywoodba még a 2000-es évek elején. A film 1 Oscar-díjat be is zsebelt Denzel Washington alakítsának köszönhetően. Fuqua ezután olyan, a kritikusok által vegyes fogadtatásban részesült, bevételi szempontból azonban ennek ellenére sikeresnek mondható alkotásokat rendezett, mint a Mark Wahlberg főszereplésével készült Orvlövész, a Támadás a Fehér ház ellen, a Hét mesterlövész újragondolása vagy a Védelmező című akció-thriller első és második része. Filmográfiája alapján tehát kár lenne elvitatni tőle, hogy jó érzéke van az izgalmas és látványos akció filmekhez. És ez most már a Marvelnek is szemet szúrt.


A rendező legalábbis a Heyuguys interjújában az alábbiakat mondta:

Hamarosan találkozni fogok Kevin Feige-vel…De csak cseverészgetni fogunk.

Nos, hogy ezzel a “cseverészgetéssel” kit akart Fuqua megtéveszteni azt nem tudjuk, hiszen az evidens mindenki számára, hogy a Marvel főnöke nem találkozgat minden indok nélkül rendezőkkel. Az viszont hétpecsétes titok, hogy melyik filmjükről lehet szó, hiszen minden, hivatalosan bejelentett alkotásuk (Spider-Man: Far from Home, Fekete Párduc 2, Fekete Özvegy) rendelkezik már direktorral. Egyedül a Galaxis őrzői Vol. 3. nem, miután a Disney kirúgta James Gunn-t. Azonban reményeink szerint nem emiatt fognak egy asztalhoz ülni, ugyanis a rendező stílusa nagyon ellentétes a Galaxis őrzői-filmek szellemiségével. Külön érdekesség, hogy a Sony, Fuqua-t szerette volna megnyerni a Morbius, az élő vámpír című spinoff rendezői pozíciójára, de a jelek szerint ebből nem lesz semmi.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB