fbpx
-0.3 C
Budapest
csütörtök, január 28, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A legfrissebb hírek szerint jövő áprilisban tényleg elkezdődhet az Obi-Wan spinoff forgatása

A legfrissebb hírek szerint jövő áprilisban tényleg elkezdődhet az Obi-Wan spinoff forgatása

Nos, úgy tűnik a Disney/Lucasfilm, a Solo: Egy Star Wars-történet bukása után mégsem mondott le a rég óta tervben lévő különálló Obi-Wan filmről. Pedig pár hete még minden jel arra utalt, hogy az antológia filmeket mellőzni fogják a jövőben, de a stúdió megnyugtatta a rajongókat, hogy erről szó sincs. A Belfast Telegraph értesülései is ezt támasztják alá, melyek szerint úgy néz ki, hogy a következő Star Wars spinoff film forgatása jövő áprilisában végre tényleg kezdetét veheti. A belfasti helyi lap információi pedig akár még igazak is lehetnek hiszen azok, az ottani Paint Hall stúdióból szivárogtak ki. A stúdió időbeosztásából derült ki ugyanis, hogy idén októbertől forognak majd a Trónok harca előzmény sorozatának kamerái, azt követően pedig jövő tavasztól a Obi-Wan szóló filmé is.

Természetesen, mint minden Star Wars-al kapcsolatos hírt, úgy ezt is érdemes jókora adag fanntartással kezelni, hiszen a Disney, Rian Johnson trilógiáján, valamint Benioff és Weiss (Trónok harca) sorozatán kívül HIVATALOSAN más, a franchise-hoz kapcsolódó projektet nem jelentett be. Így, a hírek ellenére az Obi-Wan és a Boba Fett filmek sorsa sem garantált. Az alkotás élére Stephen Daldry-t emlegették, de róla időközben kiderült, hogy nem szeretne élni ezzel a lehetőséggel.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB