fbpx
6.5 C
Budapest
vasárnap, január 24, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A James Bond-filmek producere szerint a karakter sosem lesz nő

A James Bond-filmek producere szerint a karakter sosem lesz nő

A 25. Bond film háza táján néhány hónapja eléggé felkavarodott az állóvíz azzal, hogy az eredeti rendező, a legendás Danny Boyle otthagyta a produkciót, kreatív nézeteltésekre hivatkozva. És mivel köztudott, hogy ez lesz a címszereplőt jelenleg alakító, Daniel Craig utolsó filmje a feanchise-on belül, elkezdődtek a találgatások, hogy ki helyettesíthetné majd őt. A rajongók Tom Hiddleston-t, vagy Henry Cavill-t látnák a legszívesebben a 007-es ügynök szerepében. Azonban felröppentek olyan pletykák is, hogy Bond karakterét a színesbőrű Idris Elba, vagy akár egy színésznő is átvehetné esetleg. A sorozat fanatikusai természetesen azonnal nem tetszésüket fejezték ki ezekkel az elképzelésekkel kapcsolatban. Ma pedig nem más, mint a James Bond-filmek állandó producere, Barbara Broccoli nyugtatott meg minden rajongót arról, hogy Bond-ból valószínűleg sosem lesz női karakter:

Bond egy férfi. Ő egy férfias karakter. Férfinak lett megírva és azt hiszem férfinak is kell maradnia. És ezzel szerintem nincsen semmi baj. Nem akarunk férfi karakterekből nőit csinálni. Viszont szeretnénk több női szereplőt ezekbe a filmekbe.

Nos, ezek alapján fellélegezhetnek a rajongók, mert hőn szeretett titkos ügynökük nem vált nemet a jövőben sem. És ennek mi is csak örülni tudunk! Annak ellenére, hogy támogatjuk a női egyenjogúságot, vállaljuk, hogy igenis vannak olyan szerepek, amiket nem lenne szerencsés női színészekre osztani és James Bond karaktere pont ilyen. Hiszen több, mint 50 éve van a vásznon és ezidő alatt így szerettük meg, ezért egy ekkora váltás elég rizikós lenne.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB