fbpx
-2.1 C
Budapest
hétfő, január 18, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A harmadik fázis leggyengébb nyitányát jósolják a Hangya és a Darázsnak

A harmadik fázis leggyengébb nyitányát jósolják a Hangya és a Darázsnak

Ez a Marvel-moziuniverzum harmadik fázisának ismeretében talán nem is meglepő, amely többek között olyan kasszasikereket foglal magába, mint az Amerika Kapitány: Polgárháború (1,153 milliárd dollár), a Fekete Párduc (1,346 milliárd dollár), vagy a Bosszúállók: Végtelen háború (2,036 milliárd dollár). Ezen alkotások egytől egyig 100 millió dollár feletti nyitányt produkáltak és meg sem álltak az egymilliárd dolláros összbevételig. Sőt legutóbbinak az a bravúr is sikerült, hogy 257 milliós első hétvégéjével megdöntse a Star Wars: Az ébredő Erő rekordját. De még a kevésbé ismert Doctor Strange karakterére építő eredetfilm is 85 millió dollárral tudta megkezdeni mozis pályafutását 2 évvel ezelőtt.

A Hangya és a Darázsnak azonban még ennél is kevesebb, egész pontosan 75-80 milliós nyitányt jósolnak az elemzők. Ez a Hangya, 2015-ös, 57 milliós első hétvégéjéhez mindenképpen előrelépés, de a jelen fázis eddigi filmjeihez képest elég szegényes. Persze az elemzők se tévedhetetlenek és mivel Hangya karaktere az önálló film és a Polgárháború óta stabil rajongó táborra tett szert, elképzelhető, hogy a 100 millió dollárt megközelítő összeg sem elérhetetlen cél a folytatás számára. Arra, hogy ez kiderüljön pedig már nem is kell sokat várnunk, az Egyesült Államokban ugyanis már a hétvégén debütál a Marvel 20. alkotása. Nálunk azonban még várnunk kell a képregényvilág, két legkisebb hősének újabb bevetésére, mivel idehaza csak július 26-án kerül bemutatásra a Hangya és a Darázs.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB