fbpx
10.8 C
Budapest
szombat, január 23, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A Green Lantern Corps írója szerint, az nem fogja másolni a Galaxis...

A Green Lantern Corps írója szerint, az nem fogja másolni a Galaxis őrzőit

Miután a Warner/DC egyik első számú embere, Geoff Johns úgy döntött, hogy a szálak háttérből való igazgatása helyett inkább a forgatókönyvírásra és producerkedésre szeretne koncentrálni egyre több információ kezd el csöpögni a rég óta tervezett Green Lantern Corps filmről. Ami nem meglepő hiszen, annak forgatókönyvén maga Johns dolgozik éppen. A Green Lanter Corps sztorijában az évek alatt olyan írók közreműködtek, mint David S. Goyer (A sötét lovag, Batman Superman ellen) és Justin Rhodes (Terminátor 6). De a végső simításokat ennek ellenére a képregényíróként is tevékenykedő Johns fogja befejezni, aki az egyik, napokban adott interjújában elárulta, hogy a film habár egyes elemeiben megidézheti a Marvel nagy sikerű Galaxis őrzői-t, nem fogja másolni azt:

Megértem, ha valaki már most úgy hivatkozik a filmünkre, mint a DC Galaxis őrzői. De a Green Lantern Corps véleményem szerint, amúgy sem lehet a DC Galaxis őrzői, mert, amit James Gunn megalkotott azokkal a filmekkel az utánozhatatlan. És nekem is ez lebeg a szemem előtt, amikor a forgatókönyvön dolgozom. Szeretnék egy teljesen új világot megteremteni, ami ugyanakkor az eddigi képregényekhez is kapcsolódik valamilyen szinten. És próbálom a lehető legjobb módon bemutatni majd ezt a rengeteg új karaktert.

Johns elmondásai szerint magáról a történetről nem sok újat tudtunk meg, mindössze annyit, hogy a Green Lanter Corps csak annyiban fog a Galaxis őrzőire hasonlítani, hogy az is az űrben játszódik majd, de ezen kívül teljesen más hangnemet és tónust fog megütni a DC alkotása.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB