fbpx
-3.6 C
Budapest
csütörtök, január 28, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A galaxis őrzői vol. 3.: Sean Gunn megerősítette, hogy a Disney testvére...

A galaxis őrzői vol. 3.: Sean Gunn megerősítette, hogy a Disney testvére forgatókönyvét használja majd

Talán az utóbbi évek egyik legmeglepőbb és legsokkolóbb filmes híre volt, amikor néhány hónappal ezelőtt a Disney bejelenetette, hogy menesztik James Gunn-t, a Galaxis őrzői harmadik részének rendezői pozíciójaból. A kirúgás mögött az állt, hogy Gunn közel 10 éve izléstelen Tweet-eket tett közzé Twitter üzenőfalán, amit egy jóakarója most hozott csak nyílvánosságra. Ezekben a bejegyzésekben a Galaxis őrzői 1-2 dirketora olyan dolgokkal viccelődött mint az AIDS vagy a pedofília. Gunn természetesen bocsánatot kért korábbi illetlen viselkedése miatt, és szinte ninden kollégája kiállt mellette, de ez sem volt elég ahhoz, hogy a Disney és a Marvel ne rúgja őt ki. Ezután kérdésessé vált az is, hogy a stúdió felhasználja-e a rendező forgatókönyvét, amivel menesztése előtt néhány héttel teljes egészében elkészült. Később kósza pletykák már voltak arról, hogy James Gunn könyvét használják majd, de ma nem más, mint a rendező testvére, Sean Gunn (a filmekben ő alakította Kraglin-t, és Mordály mozgásáért is ő volt a felelős) is megerősítette ezt:

Nem tudom pontosan mi a helyzet jelenleg az Őrzők 3-mal, de azt tudom, hogy a Disney továbbra is meg akarja csinálni a filmet. És azt is tudom, hogy szándékuk szerint a testvérem forgatókönyvét szeretnék felhasználni. Nyilván mindenkinek nagyon kényelmetlen ez a helyzet,  főleg neki [célozva James Gunn-ra], de ugyanakkor én is már fél évet belefeccöltem az előkészületekbe és most az egész lóg a levegőben.

Habár biztosan nem tudjuk mikor érkezik az Őrzők harmadik filmje, az azért megnyugtató, hogy a rendezői pozíció elvesztésztése ellenére, Gunn, ha csak forgatókönyvíróként is, de jelen lesz. Mivel az első és a második film is neki köszönhetően lett olyan amilyen.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB